Sidor

tisdag 10 november 2009

Snart advent








Hejsan,

Hoppas att ni har det bra alla ni gulliga som kommer ni till mig och läser, jag blir så glad när jag ser att min mätare tickar uppåt.

Tänkte visa er min nya adventljusstake, jag vet det är lite tidigt men jag ville inte ställa undan den, den ska ju snart fram snart ändå *ler*.
Denna keramik form från Grebera är ju så underbar, den fick stå framme när jag tog kort, underbart röd och vacker.
Ja nu är det bara två och en halv vecka kvar till advent och vi får se hur det går med min dröm att vårt nya rum ska stå färdigt tills dess, taket har kommit upp och så håller M på att måla fönster foder, tapeten har kommit, ska ta lite kort där inne så ni får se lite före-kort.
Ha en bra dag, kram Rebecca.



10 kommentarer:

  1. Hej!

    Ja det är så mycket man vill ha, särskilt julsaker den här tiden!
    Imorgon ska jag ha mitt första party, jag är lite nervös faktiskt!

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Så fin staken var och annorlunda, den gillade jag.
    Skall bli spännande att se från ditt nya rum.
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det finns risk att man tjuvstartar lite i år med adventspyntandet, man blir så sugen av allt fint i alla bloggar o nätbutiker.
    Ljuvlig adventsstake har du hittat!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  4. Söt advents ljustake!! Såå mysigt..längtar så tills advent..men samtigt får det inte gå fööör fort heller..mycket jag vill hinna med innan ju:))

    kram vännen ♥

    SvaraRadera
  5. Det brukar gå fort på slutet när man renoverar, hoppas ni blir klara. Så mysigt och få pyssla till lite där i nya rummet. Och du kan ha den ljusstaken framme, kalla den vinterljusstake fram till advent..fniss
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Underbar ljusstake!! Blev alldeles såld på den :P
    Spännande att se utbygget. Fort det har gått :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Ååååååå såååå mysigt å fint,,,,, jättehärligt! förhoppningsvis, kommer webbisen igång till helgen....


    Kram kram j

    SvaraRadera
  8. Hej! åh nu blev jag riktigt imponerad, att ni klarade er utan TV i nästan 2 månader! Det är en bedrift ;) men ni kanske hade fullt upp med att renovera, packa upp, måla och pyssla den tiden? Om priset var att flytta in i ett eget hus så skulle jag nog gärna offra TVn i 2 månader ;) Sambon påstår att det går att köpa en ny dosa kan du tänka? Jag som såg en ny TV framför mig :O

    Vilken himla snygg och praktisk ljusstake! Jag brukar vara himla kräsen när det gäller ljusstakar, men den här tyckte jag helt ärligt väldigt mycket om. Vart har du fått tag i den?
    Spännande med utbyggerummet, hoppas det blir klart i tid! Jag tycker du borde ta små "smakprov-foton", kanske närbilder från jobbet och slitandet därute nu, så längtar vi läsare ännu mer tills det är klart! ;D

    Ska bli kul att se vilket tapet ni valt. Jag ska åka med mamma någon dag och kika på tapeter, hon ska tapetsera en fondvägg och det är ju sååå roligt att kolla på tapeter! Då drömmer jag mig iväg lite också, tills vi har råd att renovera vardagsrummet. Det är tunga tider för blivande elektriker nu :(

    Ha en härlig helg nu!
    Kraam Veronica

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Ja, fösta julkortet är snart färdigt, men oj vilket pill det är och vilken tid det tar. Tur attdet är så roligt att tiden bara springer iväg. Första året jag gör egna julkort så det är ju bra att jag har börjat i tid.

    JAg tycker det är såå tråkigt med dessa kartonger/påsar man får i alla klädbutiker istället för traditionella julklappar så jag har infört att vi slår in våra kartonger med både papper och snören. Kanske inte uppskattat av alla på jobbet, men jag har ju jobbat i presentbutik så jag förbereder alla klappar vid lugna stunder i butiken.

    Jag längtar också till advent så man kan få börja pynta lite. Jag är inte så förtjust i julen annars med detta året kommer det att bli lite julmys här hemma hos oss.

    Hoppas allt är bra med er!
    Sköt om er!
    Kramar Emelie

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.