Sidor

fredag 20 november 2009

Advents pynt


















Hejsan,
Jag har börjat med att pynta lite till advent. Jag har ställt ett stort fat på köksbordet med fyra adventsljus, några värmeljus och lite grönt på. Har också ställt ett fat i tv-rummet på det står nu några ljus och kulor under glaskupan, vill också visa dom fina kulorna som jag har köpt på en inredningsaffär i Norge, jag köpte två, dom får hänga här i köksfönstret med två stjärnor som jag målat vita, jag hinner nog flyta runt lite på sakerna innan jag blir riktigt nöjd.
Jag har inte köpt så mycket nytt pynt till advent utan har mest tagit fram gamla saker ur lådorna, min nya fina adventljusstaken som jag visat här tidigare ska få flytta vidare till min svägerska, jag tycker mycket om den men hittar ingen plats där jag tycker att den passar, synd för mig tur för henne *ler*.

Ha en bra helg, kram Rebecca.

16 kommentarer:

  1. Så fint och mysigt du har det!
    Synd på adventsstaken...men som du säger, tur för henne. Ibland händer det mej också, jag faller för något som aldrig hittar sin rätta plats. Trist!
    Ha en fin helg! kram Cilla

    SvaraRadera
  2. Då har du nog en lycklig svägerska nu då!!:)
    Så mysigt du gjort!! Go helg Millan♥

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra ljusarrangemang du gör! Du är så duktig! Fint med Hyacint! Ha en bra helg vännen! Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Hehe kunde du inte hålla dig längre med adventspyntet? Det ser väldigt fint ut! Du har sannerligen öga för det där. Jag måste erkänna mig ha svårt med pynt på fat på bord eller dylikt, jag får liksom inte ihop det som min vision i huvudet var... Men ditt är jättefint! Kulorna i fönstret var fräcka och skitsnygga ju. Ja snart är det bara en vecka kvar...
    Tyvärr är jag på skolan i Göteborg hela nästa vecka, så jag "missar" 1:a advent. Ska försöka hinna få upp lite pynt i helgen, innan jag åker, för sambon brukar inte gilla det pysslet ;) vi får se om jag hinner.

    Ha en härlig helg!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  5. Hejsan!
    JAg har inte heller köpt något nytt julpynt. Använder det gamla som jag har och så har jag plockat en massa mossa!! :) Den ligger och väntar på att jag ska göra något utav den, men det har inte blivit något ännu. Snacka om att man kanske har prestationsångest när man läser alla supervackra bloggar!:)

    Ha en bra fredagskväll!

    SvaraRadera
  6. Så fint du har grejat, vackra saker till advent.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  7. Du har ju fixat klart allt till advent. Jättefina arrangemang, så fint med glaskupan. Nu kan du luta dig bakåt och njuta av dina fina saker.
    Ha en mysig lördag
    Kram kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  8. Hej Becca! Vad fint du har gjort. Jag ska också adventspynta idag, det blir så mysigt med extra ljus i fönstren nu när det är så mörkt. Hur mår dina små pojkar? Tänk dig att min lilla L och din A snart fyller ett år, tiden går såå fort! Ha en skön söndag. Kram Helena

    SvaraRadera
  9. Hej Becca.
    Du är så duktig på att pynta, och ute i god tid, det är jag dålig på, och nu när många börjat så blir man inspirerad, hoppas tiden räcker till.
    Jag gillar pumlan(julkulan) i fattigmanssilver, och fatet med glaskupolen jättesnyggt.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  10. Åh så mysigt advent pynt, ja nu längtar men ju verkligen! Kram Petra

    SvaraRadera
  11. Ja nu har du det så fint till advent!
    Det är bara att njuta nu!

    Ha det så gott!

    E-K/noll54

    SvaraRadera
  12. Åhh vad fint du gjort, riktig adventsstämning!
    Tack för tipset med hyacinterna i tvättstugan, för där är han aldrig. Men så tänkte jag: varför inte göra tvättstugan till enda hyacintfria zonen i huset;) Hihi Då kanske han börjar tillbringa mer tid där:)
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  13. Lycklig din svägerska kommer att bli :)
    Fint du gjort det.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  14. Som alltid ser det veldig mysigt ut hos deg:-)God advent og god helg:-)
    Klem Cathrine

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.