Sidor

fredag 5 mars 2010

Ägg





Hejsan!
Denna veckan har vi haft helt underbart väder, tyvärr har A varit dålig så vi har mest varit inne, visst blir man glad och får energi när solen lyser och det börjar droppa från taken, då känns det som att våren snart är på gång.
Nu när våren börjar närma sig börjar jag längta efter lite färg här hemma ett tag nu har allt bara varit vitt, men nu vill jag gärna blanda in lite färg, det blir mest med blommor, böcker och skylltar det behövs ju inte så mycket och jag vill att det ska vara lätt att byta ut.
Jag var hunnit med en tur till Ikea denna veckan, jag köpte en ny bäddmadrass till vår säng så nu är den som ny *ler*, köpte även en spegel till hallen och nya hyllor till köket.
.
Dom fina påskäggen och ljushållaren har jag köpt på min kompis Helenas jobb Hjärtliga rum (ligger på andra våningen på Melins trä och bygg), väntar med spänning på alla vårnyheter som dom väntar in. Helena hade lyckan att få åka på formex och det ska bli kul att se vad dom hittade där, jag vet att dom beställde in varor från EvaKarin på Noll54 egna märke Gawor, hoppas att dom kommer in snart.
.
Ha en bra helg, kram Rebecca.

8 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad vårfint du gjort inför helgen, mysigt. Hoppas ni får en fin helg.
    Kram/Helen

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni mår bättre nu när det ska bli fint ute även under helgen. Solsken gör så mycket för oss. Fina ägg du har. Blir sugen på att börja plocka fram lite påsk. Det är ju snart dags.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Har missat flera av dina inlägg märkte jag, tiden finns helt enkelt inte för att kolla runt på bloggar sås om jag skulle vilja...men nu har jag i alla fall anmält mig till din fina tävling, den skylten skulle passa fint i vårt nya kök...
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Vilka helt underbart söta ägg!! Ljusstaken var inte heller för tokig... Visst vill man ha in lite kulörer nu när våren känns i antågande!! I alla fall om man tittar enbart upp i på den blå himlen och värms av solen...snön på marken och den rejäla kylan får man förtränga!
    kram, Marita

    SvaraRadera
  5. Hej vännen jag får vårkänslor här på din fina blogg och sååå söta ägg! Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Jättefina ägg, jag har missat Melins trä. Ska kolla var det ligger, vi är ju ofta i krokarna på sommaren. Här har också smugit in lite färg, det blev ljuslila. Idag har både jag och maken ont i halsen, tveksamt om vi kan jobba imorgon.
    Ha en fin söndag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  7. Ja visst blir man glad av solskenet och den droppande snön. Tro, ska det bli vår i år igen? ;) Härligt att få in lite vårfärger i hemmet.

    Kram.

    SvaraRadera
  8. Vilka annorlunda och snygga påskägg! Tummen upp :)

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.