Sidor

söndag 19 juli 2009

Kök

Hejsan,
I dag regnar det (igen), så det blir en innedag idag. Vi har haft en kompis till E här med storasyster och mamma, dom har köpt ett nästan nybyggt hus som dom snart ska flytta in i, det ska bli så kul att hälsa på i nya huset.

Tänkte visa lite köksbilder idag, det blir från vårt vitrinskåp, vi har inga överskåp så vi har ställt vitrinskåp direkt på bänkskivan.







Köket är ikeas ståt, tapeten är från Sandbergs, mina fina muggar och assietter är gjorda av Ulla Nilsson Arvika, tabletterna är från Elisabeth Dahl, besticken är ärvda, formar och tallrikar är köpta från nordljus.

Jag tycker att man ska använda sina finsaker även till vardags, jag har mitt finporslin i vitrinskåpet i köket så jag ser det, då blir det använt oftare än om det står i ett skåp där det inte syns och är svårt att ta fram.
Hoppas att ni alla har det bra, kram Rebecca.

9 kommentarer:

  1. Hej! Fint och fräscht kök och fint porslin! Jag håller med, varför ska fin porslinet bara stå i skåpet? Nej bättre att använda och njuta av det vackra! Kram från Maria

    SvaraRadera
  2. Vad fint vitrinskåp och vad fint du har det i skåpet. Gillar porslinet och det är klar att du skall använda dina vackra saker. Ser att du har en Kitchen aid maskin. Har önska mig en jätte länge. Min man tycker att jag har en bra köksmaskin så det kan väl vänta tills den går sönder. Är den bra din Kitchen aid?
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Ja ögonen dras ju till din Kitchen Aid ;P
    Alla vill ju ha en!
    Vilket fint kök ni har och jag håller med om att använda finporslinet till vardags. Annars står det ju bara och dammar.
    Ha en fin vecka.
    /Kram,
    Marie

    SvaraRadera
  4. Härligt kök. Ett sånt skåp skulle jag med vilja ha ;)

    Så sant som det är sagt, man ska använda fin servicen så ofta man kan.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Ditt kök är jätte fint! Jag tycker faktiskt att Ikea har många bra kök och mycket vackert. Porslin som du visar är ju oxå ljuvligt. Ha nu en fin start på nya veckan. Kram Petra

    SvaraRadera
  6. Men vilket vackert kök du har..ser nytt och fint ut.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  7. Hejsan Rebecka!
    Verkligen kul att du hittade till min blogg, ser fram emot fler besök från dej! Din sida är hur mysig som helst, tittar snart in igen. Snyggt kök, Kitchen Aid står högst på min önskelista.
    Kram Mona

    SvaraRadera
  8. Undrar om man skulle kunna få till en sån härlig lantkökskänsla även i en tråkig lägenhet? Det ser så mysigt ut!

    Men skojar du? Klart att jag ser dig som ung!! Jag fyller själv 27 år nästa månad ;) Du är väl 28? Vi är unga snärtor ju!

    Stor kram
    Veronica

    SvaraRadera
  9. Oj, så vackert kök ni ser ut att ha! Vill se mer... :-)

    Kram
    Lina

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.