Sidor

onsdag 14 oktober 2009













Hejsan,
I går kom mitt paket från Nordljus så nu är det dax att börja boka in partyn, det känns jätte kul att jag äntligen ska börja, samtidigt undrar jag hur det ska gå för mig, kommer andra att tycka om sakerna och bjuda hem mig för en liten visning.
Om någon skulle vilja att jag kommer med mina fina och gott luktande saker så får ni gärna maila mig, så hör jag av mig och vi kan boka en tid.
Just nu är jag en usel bloggare, jag känner att tiden inte räcker till, A kryper om kring här hemma och börjar resa sig så det gäller att plocka undan alla små saker innan dom hamnar i hans lilla mun. M snickrar på utbygget, det händer något hela tiden och jag börjar tro att tv-rummet kanske hinner bli klart till jul, ska fota så ni får se.
Bilderna idag kommer från vårt tv-rum (som snart ska bli matsalsrum), blommorna på bordet är årets sista uteblommor, jag har lagt blommorna i en ljusstake som jag har målat vit. Jag har tänkt att hinna måla om bordet innan det ska flytta in i det nya rummet, tänk när jag och M flyttade ihop för ca 10 år sen så skulle allt vara i furu och nu vill jag att det ska vara vitt, tur att det går att måla.
Denna veckan är det älgjakt här i skogarna så jag kunde inte låta bli att ta med en bild på en vit älg, den gick förbi här hos oss förra veckan, tycker att den passar bra här i vårt ljusa hem *ler*.
Ha det bra, kram Rebecca.



12 kommentarer:

  1. En vit älg betyder tur, du kommer säkert och lyckas bra med din försäljning. Det gäller och komma igång, sen sprider det sig med bokningar. Jag såg två vita älgar i Sulvik för något är sen, dom stog i en trädgård och åt äpplen. Det blev rena trafikkaoset, alla stannade. Jag hade ju ingen kamera förståss!! Ser ut som han står och tittar på dig. Och vilken fin spegel du har, erat Tv-rum ser fint ut. Kommer och bli jättefint med ett matsalsrum också.
    Ha det gott
    Goa kramen till dig vännen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Fina bilder och vilken älg! Har aldrig sett en vit förut =)

    Ha en fortsatt trevlig kväll!

    Kram Emma

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder! Hoppas allt är bra med er!
    Jag tror D. blir lite avundsjuk nu när inte han fick se älgen genom ert köksfönster, men du får börja mata den kanske den håller sig i närheten tills vi kommer upp :)

    Ha det så bra och sköt om er! Kram Emelie

    SvaraRadera
  4. Hallojs!!!
    En vit lg..har jag aldrig sett;)
    Här hade vi en för et par år sedan som knallade rakt in i ett stort skolfönster..mitt i stan!!! Gissa om det blidde rubriker efter det;))
    Lycka til med dina partyn..kommer att gå super!!!
    Kramis♥

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Tack för hälsningen. Vilken härlig albino.
    Önskar dig en bra helg och en skön nästa vecka.
    Kram från mig

    SvaraRadera
  6. Hej
    Jag hoppas det går bra för dig , det är bra gjort att hinna med försäljning och ha småbarn.
    Lycka till!
    Tyvärr ser jag ingen älgbild här från min blogg, men bilder på ditt jättefina vardagsrum, spegeln ser så läcker ut.
    Ha det så bra.Kram Zara.

    SvaraRadera
  7. Ja, tiden går så fort. Känns inte som det var alls länge sedan man blåste upp ballonger till hennes barnkalas och nu ikväll blir det en riktigt stor fest för hennes vänner med utgång och allt därtill.
    Tack vad roligt att du tyckte presenten blev fin. Den tog väldigt många timmar att göra men det är ju så roligt att ha något att pyssla med plus att presenten blev så personlig som den bara kan bli.
    Åh vad roligt att du fått användning för halsbandet :)

    Ha en trevlig helg! Sköt om er!
    Kram Emelie

    SvaraRadera
  8. Vad kul att du vill vara med & tävla .Kram

    SvaraRadera
  9. Hejsan!
    Finns det vita älgar! va söt den var. Oh ska du ha home party det skulle jag vilja gå på.
    Men Jag bor ju i Göteborg...
    Hoppas det går bra.
    Mvh Mia Maräng

    SvaraRadera
  10. Hej. Jodå jag sitter inne i värmen och väntar..fniss. Men jag är bra på och stycka kött, det har jag lärt mig av min mamma. Och så ska det i frysen innan jag kan äta.
    Ha en finfin söndag
    Kramisar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Hoppas att det går riktigt bra för dig på dina visningar. Kan tänka mig att det är mycket mysiga saker du har till försäljning. Wow en lantlig vit älg, passar perfekt in i våra lantliga hem hihi.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  12. Tack för att du kikar in hos mig ibland och för att du lämnar en kommentar!

    Ja, idén till tallrikshyllan är från Ljust o lantligt, men vi ritade våran på fri hand istället för att följa ritningen som finns där. Det kändes både enklare och lite roligare!
    Hoppas du får din snart då. Kanske kommer till jul? ;)

    Ha en fortsatt trevlig kväll!
    Kram Emma

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.