Sidor

torsdag 8 oktober 2009

Tjejkväll









Hejsan!
Igår hade jag två vänner här på middag, jag gjorde en jätte god och enkel gratäng som min mamma brukar göra.
Recept:
Blanda skivad rå potatis, taco kyckling (finns i frysdisken på coop), lök, vitlök, kebabkrydda, salt och peppar i en gratäng form, häll över grädde och mjölk och in i ugnen tills potatisen är färdig. Servera med sallad.
Mycket gott och väldigt enkelt!
Till efterrätt tog jag fram kladdkakemuffins a la Leila ur frysen, vispade lite grädde och tog fram lite frysta bär.
Idag är det jätte härligt höst väder här, så jag tog en liten promenad när A skulle sova förut, får passa på när E är på dagis och leker.
Tänk vad veckorna går fort nu i morgon är det Fredag och helg igen =),
Ha det så bra, kram Rebecca.

10 kommentarer:

  1. Mysigt och kul med tjejkväll, en massa prat och gott att äta. Förstår att ni hade en bra kväll. Här är också sol och hyfsat varmt, är ledig så jag har plockat in allt i trädgården som inte ska vara ute i vinter. Och såg du så fint ljusstaken passade på bordet. Det ljuset kommer och tändas flera ggr om dan, jag är så glad.
    Ha en bra helg
    Goa kramen till dig vännen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. mm... vad gott det lät. Detta ska jag absolut testa :) Mysigt med tjejkväll. Det var verkligen längesen mitt gäng hade det.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt med tjtjkväll och god mat! Jättefina smaskiga muffinsbilder! Må så gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Åå så mysigt det lät!!!Det receptet får man ju allt testa på!!!!Enkelt o lätt, precis som det ska va!
    O smarrig efterrätt med;) Kul med tjejkväll!! Ska jag med ha snart!
    ska länka dig nu..på tiden;)))

    Go kväll ♥ Millan

    SvaraRadera
  5. Mums så gott!!! Ja, det ska bli så spännande att få se er utbygge, vi har drömmar om att också bygga ut men det får i sådanna fall bli när jag är klar med mina studier. Ha en fin start på nya veckan! Kram petra

    SvaraRadera
  6. Du undrade vad jag säljer för nåt (hemmaparty-försäljning), jo, jag har just börjat som försäljare av PartyLite produkter. Det är ju ljus och inredningsprylar. Riktigt fina saker tycker jag :)

    Muffinsen såg jättegoda ut!

    /F

    SvaraRadera
  7. Hej Rebecca!

    Hoppas allt är bra! Vilken smarrig middag du bjöd på. Och nog är det bra om det dessutom är enkelt att göra.

    Tack för dina alltid så rara kommentarer. Den nya kakelugnen de satt in är också gammal, ca 100 år kanske. Den gröna är minst 250 år gammal kanske 300 år som kakelugnsmakarna trodde. Det är ganska häftigt när man tänker på det så. Vad gör då ett halvår utan eldning när de kanske sitter här lika många år till:)

    Ha en riktigt skön höstvecka!
    Många kramar
    Karin

    SvaraRadera
  8. Hallojs iigen!! Det går finfint med soppan..just gjort en ny laddning för denna veckan!! Suget har försvunnit..därför jg kan motstå muffinsen!! Bästa att passa på att baka då;)))
    Kramelikram Millis ♥
    Ha en fin vecka!!☺

    SvaraRadera
  9. Oj vad gott det där såg ut! Alltså den där Leilaboken måste jag köpa, alla bakar, kokar och lagar så mycket gott ifrån Leila och jag känner mig helt utanför ;) Smart att ha muffins i frysen, det hade jag nog inte klarat dock ;)

    Tack för dina fina ord om mina höstbilder! Ja, ibland behöver man nog gå ut och se det vackra i även skitväder och rusk, det är så Levande på nåt sätt! Vad synd att ni inte har någon öppen spis i ert hus, men mys att ni kan elda i köksspisen iaf, är det den gamla, vackra? åååh! Hur går det med tillbygget?

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  10. Så mycket gott och så fint du har gjort.
    Hanna

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.