Sidor

tisdag 19 januari 2010

Tid








Hejsan,
När jag har lite tid över för mig själv så finns det så mycket jag känner att jag måste hinna med, som idag när E är på dagis och A sover hade jag tänkt att städa på övervåningen, byta sängkläder och skura lite, men nu har snart A sovit färdigt och E ska snart hämtas på dagis och jag har inte börjat än..... tog först en promenad med A i vagnen och så har jag pysslat lite, kollat runt i bloggvärden och fikat, så jag får städa sen i eftermiddag och då med lite hjälp av dom små.
För visst är det skönt att bara vara hemma i ett tyst hus och inget göra en stund, men inte för länge för då börjar jag sakna mina barn och alla ljud.
Nu när det börjar komma tulpaner och vårlökar har jag så svårt att låta bli att köpa, jag bara måste ha, skulle gärna ha nya blommor i varje rum, men jag får försöka hålla mig till en bukett eller kruka i veckan. Köpte vita tulpaner och lila kvist innan helgen, fint med lite lila i det vita.
När jag åker ner till samhället sen ska jag hämta mitt paket från Anskus Kammare, hoppas att det blir så bra som jag hoppas och tror, ni får se snart.
Ha det så bra nu ska jag skynda mig att ta lite mer kaffe innan A vaknar,
Kram Rebecca.


9 kommentarer:

  1. ja, det gäller att passa på medan de sover. Ibland blir man nästan lite stressad för det är så mycket som man vill hinna medan de gör det...
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Det var en riktigt fin vårbukett, det lyser vår om den. Här blir inget gjort heller, jag är hemma från jobbet och har ont i halsen. Ska bli så kul och se vad du skickat efter..
    Ha det gott
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Vlka härliga vårbilder, så fin bukett. Spännande att se vad du har fått i ditt paket.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Låter klokt att spara städningen och ha en lugn, skön stund när barnen inte är hemma! Vackra bilder!! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Känner igen din beskrivning av det här med tid från den tiden jag hade småbarn.Det är så mycket man vill hinna.
    Vackra tulpaner och det lila blev som pricken över i :)
    Kramar/Carina

    SvaraRadera
  6. Tack så mycket! Oj förlåt. Det hade jag glömt bort. Jag fick ditt sms men jag läste det så sent så jag tänkte svara dagen efter, men sen gör man inte det direkt så glömmer man bort det.
    Kalaset blev jättebra och alla gillade kakorna och det blev en massa över så det var ju skönt.
    Hoppas att allt är bra med er.

    Ha det bra! Kramar Emelie

    SvaraRadera
  7. Nydelige bilder:-) Likte godt nettingrammen din! Klem Cathrine

    SvaraRadera
  8. Hejsan!

    Men så vackra foton du visar....underbar bukett!!!

    Här var det full fart....

    HA nu det så himla gott!

    MiaMaria

    SvaraRadera
  9. Du får inte stressa för mycket bara med allt du vill göra. Förstår att det är svårt att hinna med allt när man har små barn. Fin vårlig bukett du har hos dig.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.