Sidor

måndag 27 juni 2011
Hejsan!
Hoppas att ni haft en bra midsommar, det har vi! Midsommarafton firade vi enligt tradition först hos mina svärföräldrar och sen hos goda vänner. På midsommardagen va jag och M hos Ms kusin och hanns sambo, dom bjöd på grillat och sen åkte vi vidare på dans, inte för att jag dansade men jag hade väldigt trevligt, kanske lite för trevligt för söndagen blev lite seg....
Idag har jag börjat min semester, jag har två veckor nu så här ska det njutas hoppas bara att solen och värmen kommer. 
Dagens bilder kommer från vår rabatt som jag gjorde i ordning i våras, min flyttade pion har börjat blomma. Visst är det konstigt med blommor att man liksom aldrig blir nöjd, jag vill bara ha mer och mer.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

PS. Tack Jerry för tipset om utemöblerna på altanen, det är klart att M ska bygga bänkar till bordet, men stolar tror jag att jag köper dom ska ju vara bekväma...

5 kommentarer:

 1. Halloj!
  Så vackra blommor! Mina pioner håller tyvärr på att blomma ut med de är så vackra så länge de varar.
  Ja, blommor och växter kan man aldrig få nog av. Jag brukar till slut vara tvungen att ta upp och dela för att det in får plats... Men ändå köper man nytt hela tiden! =)
  Ha en fin kväll.

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Hej
  Ohh vilka underbara blommor :)
  Pioner är så vackra.
  Ha en fin kväll.
  kram
  jessica

  SvaraRadera
 3. Tack, vi har också haft en fin midsommar! Och jag har också börjat min semester. Så skönt!
  Vackert med pionerna mot den röda väggen. Mina har nästan blommat ut.

  Ha det så bra!
  Agneta

  SvaraRadera
 4. Go' morron i stugan! =)
  Visst är radion gullig?! Blev så himlans glad när Nettan - dagdrömmar i vitt - köpte en och skickade hem, hur gulligt är inte det? =) Jodå, det är överraskande bra ljud i radion, duger fint som en köksradio. Jag har kikat på nätet och där finns den vita/cremefärgade kvar och det fanns även många kvar i butiken när jag var där. Håller tummarna för att du hittar en liten "50-talare"!
  Ha en härlig dag i solen!

  Kram Emma - Emmas Vita Drömmar

  SvaraRadera
 5. Du prickade in semestren bra, just nu har vi 27 grader varmt, kanske mer... Jag jobbar i 2 veckor till, så det blir säkert sol i 2 veckor.
  Så fint din pion blommar också.
  Solig kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.