Sidor

tisdag 16 november 2010

Advent i badrummet
Hejsan!
Jag älskar tiden runt jul och advent, jag gillar att pynta lite extra då det behövs ju inte så mycket, en liten gran och några stjärnor så är det klart. Enkelt och vackert enligt mig.
Jag brukar börja tidigt med att pynta men jag är snabb på att plocka bort allt efter trettonhelgen, det är ju nu precis innan som det är som mysigast. I år ska jag försöka göra alla måsten tidigt så vi får mycket tid över till mys närmare jul. Julklappar är ju en sån grej som man går och undrar mycket över men nu i år så är jag redan på gång, har köpt några och vet ungefär vad jag ska köpa till dom som är kvar. 
Nu ska jag snart iväg och jobba, jag jobbar alltid kväll på tisdagar det är skönt att få lite tid på morgonen med barnen. 
Ha en bra dag, kram Rebecca.

6 kommentarer:

 1. Vilket underbart badrum! Ser jättemysigt ut :-) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt badrum du har! Stora fönster och fåtölj - bara så ljuvligt!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul med en ny blogg att följa, helt i min stil:-). Jag älskar också att pynta inför julen så jag kommer att följa din blogg med nöje! Hoppas vi får se bilderna i någon tidning framöver också. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen så jättefint det är i badrummet! Visst är det mysigt att det snart är advent! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Hej
  Vilken fin blogg du har o vad fint du har hemma! Helt i min smak. Här blev jag genast följare för att hitta tillbaka!
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 6. Du har så rätt, det är tiden innan jul som det är roligast med pynt och dylikt. Därför känns julen ganska menlös i år för mig, eftersom vi får nycklarna till huset vid nyår. Känns meningslöst att pynta en massa här i lägenheten och för sent att pynta i huset... men nästa år så!!

  Vilket härligt badrum, det kan jag inte minnas att du har visat innan? Ju mer du visar desto mer tycker jag om ert fina hem =)

  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.