Sidor

fredag 27 mars 2009

Vårstädning i snöstorm!Igår började jag med årets vårstädning! jag putsade fönster och bytte gardiner i tv-rummet, jag har tittat runt ett tag efter nya gardiner dit men inte hittat några som jag fastnat för, så jag hängde upp gardinerna som jag hade i köket i somras, dom får duga så länge, i väntan på att mina hem vävda gardiner ska bli klara!
Det blev otroligt ljust i rummet nu när jag bytte ifrån mörkbruna till vita gardiner, Härligt!

Idag har det snöat igen! när ska det bli vår? Vi har varit inne hela dagen det känns inte kul att gå ut i snöstorm, jag och E har bakat cupcakes a la leila och A har tränat på att sitta i triptrapstol han tycker att det är jätte kul.
Ikväll blir det tacos och lets dance final, och i morgon ska jag åka bort till maria på hemtgårn, hon öppnar imorgon, ska bli riktigt roligt att åka och se allt fint som hon har i sin lada. Ha en bra helg! Kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Ja när kommer våren,,,,vi får mysa inne ett tag till!

  Ha en skön helg!
  E-K/noll54

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilka härliga cupcakes! Även jag bakade cupcakes igår, fast på jobbet! Vad mysigt ni verkar ha det hemma hos er! Hoppas du fick en trevlig tur till "Hem till Gårn"..har varit där en gång,vill gärna dit igen!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du kom igång med vårstädningen! Själv har jag svårt för det när det är så tråkigt väder ute. Men det är ju då man ska passa på... Vad fint ni har - köket med vedspisen är härligt och vilket badkar :) vill också ha...

  Ha det så bra!
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Ja man kan undra vart våren tagit vägen. Under tiden får man pyssla inne. Härligt gott med Leilas cupcakes, med hennes kokbok misslyckas inte ens jag ;) Hoppas du fick en trevlig utflykt till Hem till Gårn, ska ta familjen med mig och åka dit jag med i sommar.
  Härlig blogg du har och vad fint du har det.
  Ha det så gott i snön
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Kul att du ville vara med i min tävling, håller tummar och tår för dig!
  Tack för ditt beröm om min butik, jo då, här trivs jag bara bra och njuter utav alla nya varor som kommer varje vecka.
  Nu känns det att våren har kommit in i butiken och kunder blir köpglada igen.., skönt!
  Ha en fortsatt skön vecka och så kikar jag in igen när det bjuds på mer tid....
  Kram Marianne

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.