Sidor

fredag 7 augusti 2009

Sidebord

Hej!

Nu har äntligen mitt sidebord kommit på plats, det kommer från miljögården och jag har beställt det hos Maria på hemtgårn, det tog lång tid innan det kom men nu är det på plats *ler*.
Bordet står under min tallrikshylla i köket, och jag blev jätte nöjd.
Sockerskeden ligger på ett mateus fat, gillar det fatet jätte mycket vi fick det när vi gifte oss och det är mycket användbart, det står alltid framme och jag brukar ha frukt på det, jag lägger också upp sallad på fatet eller kaffebröd, det har en bra storlek.
Jag älskar orkidéer, dom är min absoluta favorit blomma och jag har många, denna rosa har så stora blommor och en väldigt fin rosa färg, jag tycker mycket om den, så nu får den stå på det nya bordet en stund och se vacker ut.
Ha det bra, kram Rebecca.8 kommentarer:

 1. Det var snyggt och var som gjort för att passa under din tallrikshylla. Vad fint du har arrangerat på bordet. Jag gillar Mateus fat och skulle gärna vilja ha ett sådant.
  Ha en skön sommarhelg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Superfint bord! Fint arrangemang på också. Och vilket ytbygge det blir. Förstår att du redan går och inreder i huvudet. Jag är precis likadan :-). Har dock en sambo som vill vara med och säga till om lite vad det gäller den också. Vi är dock inne på ungefär samma linje som tur är ;-). Skönt att vara ledig igen nu när det är fint väder? Här har det vartit härliga två dagar med sol och värme. Igår när jag var ute kändes det som om man var utomlands och badade i kalla vätterna flera gånger och det var varmt i vattnet. Mycket välkommet. På måndag börjar allvaret igen, hua. Tror du man kommer ha någon söndagsågren eller ;-)? Ska bli spännande att se ert utbygge växa fram och kikar snart in igen. Hoppas att ni mår bra alla och att du får en skön "ledighet" :-).
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 3. Det var jättefint sideboard verkligen!

  Sv: Tack så mycket. Vi skall förhoppningsvis komma igång inna vintern, fast man vet aldrig... ;)Vi får hjälp av min pappa med bygget.

  SvaraRadera
 4. Så fint du har gjort det! Bordet är så snyggt och passar verkligen bra där under tallrikshyllan.
  Tycker mycket om din tapet i köket.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Vilket fint bord, lådorna och att det var en hylla under. Det finns mycket fint hos Maria, jag var där 2 ggr i sommar. Och dina skärbrädor är så himla fina också.
  Kramar AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Men woooww så underbart sideboard!!! Det var ju helt perfekt där, det måste du ju vara såå nöjd med. KRAM Petra

  SvaraRadera
 7. Vilka vackra bilder! Superfint sideboard!
  Ja, vi har jobbat på rätt mycket med vårt hus sedan vi flyttade in för drygt ett år sedan.

  Vackra saker och inredning gör mig lycklig... :-)

  Kram!

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.