Sidor

söndag 25 oktober 2009

Inne mys











Hejsan,

I dag är det riktigt dåligt höst väder här hos oss, det regnar och är mörkt och grått , så det blev en perfekt dag för inne mys. Stackars M han är ute och snickrar på vårt hus och det blir såå fint. Utbygget är snart färdigt på utsidan nu, och när M är färdig ute ska vi börja och göra färdigt inne, å vad jag längtar, det ska bli så skönt när huset börjar bli färdigt, så vi bara kan njuta och inte behöva snickra varje ledig stund.

Tidigare i veckan när jag åkte och handlade köpte jag lite snittblommor och några pumpor, det är ju allhelgona nästa helg så passar det ju bra med lite pumpor, dessa små pyntpumporna är ju så söta.
Jag tycker inte att man behöver ha så många blommor för att det ska bli fint, tycker att en enkel blomma i en vas kan vara lika fint som en hel stor bukett, och så kan man unna sig färska blommor oftare.


Ha en fortsatt bra helg, kram Rebecca.

10 kommentarer:

  1. Härliga bilder.
    Ha en bra söndagskväll!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Är det en blomma syns den liksom mer, det är jättefint. Och en liten gullig pumpa har du hittat. Görsnygg ljusstake också..fniss
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Ja, det er sant. Da blir det ikke så dyrt heller:) Masse lykke til med snekringen!
    Klem fra meg

    SvaraRadera
  4. En blomma syns mer och vilken härlig färg det var :)
    Lycka till med husbygget, roligt det är när det går framåt.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hej Rebecca!

    "Faster" H skvallrade i helgen om att du bloggar. Naturligtvis blev jag såååå nyfiken att jag blev tvungen att kolla. :-)

    Vilken fin blogg du har! Man blir så glad av att läsa! Du skriver jättebra och visar mysiga bilder. Ser att ni har det jättefint i huset. Förstår att du väntar lite på att utbygget ska bli klart, kommer säkert bli kanon. Tycker du är fantastisk som hinner och orkar pyssla så hemma och med bloggen när du har två småttingar att ta hand om. Jag hinner knappt nåt tycker jag, fast jag bara har en!

    Du har väl inte missat vår finaste heminredningsaffär här i Arvika? (Enligt min smak iaf.) Fiskeaffären! Där finns såna lampor du vill ha till matplatsen, men det kanske du redan visste.

    Ha dä gött! Tittar säkert in till dig snart igen.. ;-)

    Linda P, Arvika

    SvaraRadera
  6. Hej Tack för kommentaren.
    Lycka till med huset, ja visst är det mycket jobb, så mycket bättre då att ni är unga, för då har man energin som behövs.
    Och du ha helt rätt, en blomma är tillräckligt.
    Ha det så bra.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  7. Åh, det ska bli så spännade att få se allt när det blir klart! Kram petra

    SvaraRadera
  8. Det pyntet godt opp med innkjøpet ditt:-) lykke til med huset!
    Ha en fin dag!
    Klem Cathrine

    SvaraRadera
  9. Ja, det är verkligen sant. Vi måste passa på att njuta. Innan vi vet ordet av så är de väl tonåringar de små liven .. =)

    Jättefint med pumpor, jag tänkte gå o köpa några imorgon. Vill ha på trappan också.

    Ha en fin kväll!

    Kram Emma

    SvaraRadera
  10. "men snart är det dags att börja pynta för advent" hihi tycker du jag var sent ute med halloweenpumporna? ;) oh yes, har aldrig varit så här sent ute, men de blev ju klara tills idag, the bid day, iaf! ;) Jag ska nog fuska och leka halloween nån vecka till, å JULPYNTA för man ju absolut inte göra innan första december, eller? ;)

    Hur blev det sen med dina tomater förresten, hur mycket skörd fick du? Jag plockade in 6 st gröna häromdagen, hoppas de mognar inne, men det blev väl en 15 st sammanlagt. Ingen storskörd men kul ändå.

    Ha en härlig allhelgonadag!
    Kram Veronica

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.