Sidor

onsdag 17 november 2010

I väntan på advent
Hejsan!
I dag och igår har jag varit hemma med sjukt barn, A är förkyld och han har haft feber så nu är vi hemma och tar det lugnt. Vi har turen att min mamma och svärmor som jobbar hos oss, dom är underbara som ställer upp och jobbar extra när dom är lediga så jag kan vara hemma med A, Tack! ni är bäst!
Jag har gjort en adventsljusstake av min bricka, jag har köpt fyra stora vita ljus som jag satt siffror på och så har jag ställt dit värmeljus och blommor, då kan man börja tända värmeljusen redan nu *ler*. Jag har brickan på köksbordet men flyttade den till skänken för fotografering. Det märks på korten att det är höst/vinter nu bilderna blir mörkare, undrar om det finns någon inställning på min nya kamera så bilderna blir bättre, kanske jag skulle leta på instruktionsboken..... Nu ska jag passa på att städa lite här hemma, A sover ute i vagnen så då får jag passa på. 
Ha en bra dag, kram Rebecca

3 kommentarer:

 1. Ja det är svårt att fota nu tycker jag. För mörkt utan blixt och med lampljus blir alla bilder gulaktiga. Fint arrangemang, julpirret har startat.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Perfekt och ha ljusen på en bricka, nu kan du tända lite som du vill. Jag brukar aldrig få till någon bra adventsstake, däremot tänder jag ofta ljuset i "din" hjärt-stake.
  Krya på er
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Theres från Skillingmark29 november 2010 08:43

  Så mysigt du har!!Brukar kika in lite då & då =)

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.