Sidor

tisdag 22 februari 2011

Tema: Designfavorit

Hejsan!
Veckans tema hos Fabriken är Designfavorit, en av mina favorit märken är det nya märket Dommo by Gawor, extra roligt att det är ett företag från Värmland som designar och importerar dessa underbara saker. Det är gulliga EvaKarin på Noll54 (en lika underbar butik i Karlstad) och hennes man, vilket härligt jobb dom måste ha! HÄR hittar du deras hemsida om du vill titta mer.
Eftersom det var en helt underbar dag i går när jag va ledig, och solen sken in i fönstret i tvrummet där jag annars har min Dommo saker så fick jag ställa upp sakerna på köksbordet för fotografering. 
Ha en mysig Tisdagskväll, kram Rebecca.
Ps. mina krukor i köket som jag visade här om dagen är också från 
Dommo by Gawor.

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Superfina bilder!!! Vilka fina saker, det där märket/designern måste jag kolla in! Tack söta, söta du för kommentar hos mig! Du har också ett fantastiskt fint hem och du fotar underbara bilder!!

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Hör fler och fler som nämner dem :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Toppen saker som jag bara sett på nätet än så länge. MEn till sommaren när vi kör "hem" ska jag inom karlstad o Gawor by Dommo

  SvaraRadera
 4. Åh vad smickrad jag blev när jag såg detta inlägg,,, tror nästan inte det är sant att vi fått sådan feedback som vi fått!
  Känns så roligt efter allt arbete som vi lägger ner,,, har precis kommit från Indien.
  Du visar alltid så fina bilder, kameran och du är riktigt bra kompisar!

  Ha det så gott Becca och tack än en gång!

  E-K/noll54/DOMMO by Gawor

  SvaraRadera
 5. Hej Becca!
  Jag har varit minst sagt dålig på att kommentera och dålig på att blogga på senaste, men jag läser och tittar :) (ofta sitter bebis i famnen och då blir skriva lite svårt..)

  Men det är fullt upp här, trots bebis och sambons heltidsjobb. Just nu har vi börjat greja lite i köket, men vi har inte bestämt om vi ska byta ut allt eller budgetrenovera med de stommar och skåp som finns... Hur som helst, jag tänkte fråga dig lite köksfrågor, för du vet ju att jag älskar ert kök! :)

  Är det ekbänkskivor ni har? Hur tycker ni att det fungerar i vardagen? Jag tänker på att det är en hel del underhåll, vi bytte en bänskiva emot ek i lägenheten innan vi flyttade, men lite vatten och vips måste man olja tyckte jag... Har du nåt bra knep eller tips?
  Er tapet är jättefin, jag har världens beslutsångest för om vi ska ha randig eller rutig, å när jag har beslutsångest då har jag ångest!! :p

  Ska snart lägga upp lite inlägg om alla målarprojekt vi haft för oss på senaste, de måste bara bli klara! Det är så roligt med hus!!! =)

  Ta hand om dig och familjen och tack igen för en underbar blogg. Ert hem inspirerar mig!

  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.