Sidor

söndag 12 juni 2011

Morgon sol
  
Hejsan!
Äntligen har vi lite morgon sol, hoppas att den stannar hela dagen. Det känns som att det regnat och åskat hela veckan, så nu behöver vi lite sol.
Passade på att ta lite bilder ute mot huset nu när solen är framme, tidigt i våras grävde jag och la grus mellan vårt lilla växthus och farstukvisten där har vi nu krukor med blommor och sockerärtor, ett brickbord och två solstolar, jag önskar mig snygga vita solstolar i trä men så länge får jag ta det vi redan har. I förra inlägget visade jag ju vår jordgubbskruka som hänger här på farstukvisten och jag skrev hur ful jag tyckte att själva plastkrukan är, så jag funderade lite hur den skulle kunna bli finare, tänkte kanske att jag kunde klä den med säckväv, och så när jag såg på trädgårdsfredag i fredags så va det precis det dom gjorde med sin, så nu får jag nog inhandla lite säckväv *ler*.
Här nedanför kommer ett kort på vårt senaste renoveringsprojekt Altanen, vi håller just nu på att måla innertaket och det är inte det roligaste men fint blir det, M håller också på att renovera alla gamla fönster som vi ska sätta in här, men det är ett evighetsprojekt så det får ta den tid det tar.

Ha en riktig bra dag, kram Rebecca.

6 kommentarer:

 1. Du har så fint på verandan med vimplar och jordgubbar så man tänker inte på krukan. Fast det låter intressant, jag missade trädgårdsfredag, ska se reprisen imorgon. Och visst är det skönt att solen är tillbaka, idag blir det nog fika ute.
  Solig kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så inbjudande och vacker veranda du har! Måste vara en fröjd att vara gäst hos er och mötas av denna syn. =)
  Ha en härlig söndag!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Lät intressant med säckväv på krukan. Jag missade det programmet, Men jag tycker du har så fint så krukan är inte det första man tänker på om jag säger så :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ser jättemysigt ut..:) Hoppas ni har kunnat njuta av solen:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Vad spännande med altanen :) Men du får inte slita ut M. Hoppas ni haft en trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ser jätte mysigt ut!!
  Ha en skön midsommar!!!
  Lotta

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.