Sidor

torsdag 20 oktober 2011

Inte perfektHejsan!
När jag tittar runt och läser olika bloggar så tycker jag alltid att alla måste ha det helt perfekt och fint hemma, jag måste bara säga att så är det absolut inte hemma hos oss även om man kanske kan tro det när man läser bloggen och ser bilderna. M brukar ofta säga att jag borde vända mig om och ta ett kort på röran runtomkring. Men tyvärr så gör jag aldrig det, men ibland kunde jag önska att jag fick se "bakom" andra bloggares bilder, för att se om dom har det lika fint överallt, det känns som ett stort projekt när man har små barn.
Här om dagen försökte jag mig på att baka Whoopies från Leila Lindholms nya bok, dom blev inte riktigt perfekta dom häller..... jag har tänkt att göra ett nytt försök idag för dom smakade i allafall gott *ler*.
Ha en bra dag, kram Rebecca.   

8 kommentarer:

 1. Hos mig är det dammigt och jag har oputsade fönster, är livrädd för att det ska synas om jag tar bilder. Men vad gör det egentligen, i hemmet ska man leva!
  Dina whoopies ser det inte ut att vara något fel på, och det viktigaste är att de är goda.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Tror inte du är ensam om att känna så..alla har nog så, mer eller mindre iallafall..;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. He he du skulle bara se! Men jag tar ju aldrig foton på eländet, tror inte det är så roligt och titta på. Kakorna ser jättegoda ut, en sån skulle sitta bra till thét jag ska koka nu.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Mooorning vännen,du har det ju jättefint du,kolla mina bilder det är sällan jag fixar å donar före som andra gör...;)) Men det är jag,har varken ork lr lust att springa runt å fixa för att ta en bild..haha..Kram på re och ha en ljuvlig Fredag!!

  SvaraRadera
 5. Ja, jag tror att det är många som känner som du. Alla har vi nog det lite rörigt hemma. Vi har nog våra knep. Hemma hos mig kan det ibland se fint och rent ut på ytan men öppnar man lådor och skåp är det lite mer rörigt ;)

  Trevlig helg.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
 6. Hej!! inte mkt perfekt här hemma heller nej...tar bilder på det jag ska, o då plockas "saker" undan!
  Kanske du ska ordna en tävling, "Visa mig ditt rot"

  Go helg, Klem Anna

  SvaraRadera
 7. Hihi... man väljer vart man ska rikta kameran.. Ett hem ska leva med de som bor i huset och då kan man inte ha det som i ett inredningstidning ;)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Håller med dig totalt, hur lyckas folk när de har småbarn? De måste älska att städa och plocka jämt,det gör inte jag.... Det var ett tag sedan jag tog nåt "inredningsfoto" här hemma :p Det blir mest foton på sonen... och mer tid med honom, knappt någon tid vid datorn även om jag gärna läser andras bloggar.

  Äh, jag har börjat se leksakerna som en del av inredningen nu ;) Men visst, lite fint vill man ju förstås ha det också.

  Hoppas att allt är bra med dig och familjen, vilken vacker bukett du fick igår :) Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.