Sidor

söndag 15 januari 2012

Tid
Hejsan!
Just nu måste jag vara den sämsta bloggvännen som finns, jag har inte riktigt haft tid till att sitta vid datorn och surfat runt så mycket som jag skulle vilja, fast jag har super dåligt samvete att jag inte är inne och skriver kommentarer hos alla söta som skriver till mig. Som heltids arbetande småbarns mamma finns det sällan tid över, och eftersom jag just nu jobbar heltid så försöker jag lägga min lediga tid på att vara med min familj.
I går kväll va jag och M på bio, vi såg Hamliton och sen gick vi på restaurang och åt god mat, det är vardagslyx! Jag vet inte när jag va på "vuxenbio" sist så det va super mysigt och filmen va helt okej. Det är så sällan vi lämnar bort barnen och hittar på något bara jag och M, det måste vi nog göra oftare.
Ha det bra, kram Rebecca.

P.S. Klockan på väggen över köksbänken är ny, den hittade jag på Hjärtliga Rums rea, ett fynd när den va på halva priset.

3 kommentarer:

 1. Inte ska du ha dåligt samvete heller :) Man ska inte stressa ihjäl sig, det är minst lika viktigt ju!

  Ha så trevligt på bion, hoppas den är bra.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
 2. Det låter helt underbart! Tror det är viktigt att man tar sig den tiden, att unna sig lite vardagslyx! Vackra blommor, klockan är superfin!
  Ha det allra bäst! Kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Du ska absolut inte ha dåligt samvete för att du inte hinner blogga! Man bloggar när man vill och kan och vi finns ju här ute för varann. Ge du din tid till din familj, den är viktig!
  Kram Eva

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.