Sidor

torsdag 25 november 2010

Morgon stund



Hejsan!
Tänk att på Söndag är det redan 1:a Advent och om en månad är det Juldagen.... tänk vad tiden går fort nu. Jag har nog aldrig varit så här tidig något år förut, huset är adventspyntat, jag har beställt och redan fått våra julkort bara att skriva adresser och så har jag nästan köpt alla julklapparna. Det är nästan så jag inte tror att det är sant själv, men det känns jätte skönt för nu börjar det bli mer på jobbet och när man kommer hem vill man ju bara ta det lugnt.
Våra barn har börjat sova längre på morgonen nu när jag skriver detta så kommer nog A att börja vakna sex igen... så dom dagarna som vi ska i väg tidigt tidigt för oss är runt halv nio *ler* så har jag gått ner och ätit frukost själv jag tror att det aldrig har hänt förut, men visst är det skönt med lite egen tid på morgonen. Det är såna här stunder jag önskar att jag hade en sån där lyxig kaffebryggare så jag skulle kunna njuta av en god latte också. Nej nu får jag sluta och drömma snart är det dax att börja göra sig i ordning.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

8 kommentarer:

  1. Det är så vackra inspirerande adventsbilder hos dig. Jag började pynta lite igår kväll. Och skall göra kransar idag. Men det mesta sker på lördag. Härligt med all inspiration man får på bloggarna...
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Kanske tomten läser din blogg, en sån kaffemaskin skulle jag vilja ha också. Du har pyntat så fint, jättefint lingonhjärta. Sen är ju jag väldigt förtjust i din Sandbergs-tapet.
    Ha en fin dag vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Hej.

    Jättefint hus du har!

    Jag ska köpa stolar till vårat matrum och tyckte att dina stolsöverdrag, dom randiga var så fina... Vart har du köpt dom? Eller vart har du köpt stolarna?

    Svara gärna till min mail:

    malinxs@hotmail.com

    Tack!

    MVH Malin

    SvaraRadera
  4. Ååh ett sånt fint hjärta tillverkade jag också igår, det var ganska enkelt så jag funderar på att göra egen stomme till ett jättestort hjärta också. Jag och barnen har haft pysselkvällar nu under veckan när mannen jobbat och gjort strutar och julpynt, jättemysigt!
    Kram

    SvaraRadera
  5. så fint du har det och vad härligt att vara så förberedd så att du kan luta dig tillbaka lite. Kram i advent/Ingela.

    SvaraRadera
  6. å vad det låter underbart!!! Att redan vara klar med adventspynt och julklappar!! Vi ska börja adventspynta i morgon, ska göra klart allt som jag ska sälja på julmarknad i Torpa på söndag och försöka hinna gå på julmarknad i gamla stan!!! Julklappar har jag över huvud taget inte börjat fundera på ännu!
    kramisar, Marita

    SvaraRadera
  7. Är det sant? Hur har du burit dig åt? Det är så jag vill ha det varje år men inte lyckats med än.

    Ha det så bra!
    Agneta

    SvaraRadera
  8. Vissa år så bara klaffar det och man får massor gjort i tid, visst är det en skön känsla?!
    Jag brukar ha som mål att vara klar med julklapparna till 1 advent och till den 24 nov ska adventspyntet vara framme för då fyller jag år och det är på dagen i månad till tomten kommer. Sedan kommer resten fram den följande veckan och massor av julgodis görs....
    'I år har vi varit sjuka i omgångar det går bara runt hos oss just nu, så jag är inte ens klar med adventsgrejandet i år och det har facktiskt inte hänt på alla år sedan jag flyttade hemifrån...
    Kram kram Anna

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.