Sidor

torsdag 18 november 2010

Söt ljusstake




Hejsan!
För ett tag sen så var jag på Hjärtliga Rum här i Charlottenberg och shoppade lite då hittade jag bland annat denna söta ljusstake och en sött kruka, det skulle passa så fint med en liten julblomma i krukan närmare jul eller redan till advent. När jag va där hittade jag också några värme ljuskoppar och bokstäver GOD JUL, som jag nu har i mitt köksfönster, ja jag vet att jag är tidig men jag kan inte låta bli. 
Jag skulle behöva lite hjälp av er, nästa fredag får jag besök av några tjejkompisar vi ska ha Glöggprovning och då skulle jag vilja bjuda mina vänner på något gott till glöggen, jag hade tänkt mig något lättare tex. något gott bröd men något gott juligt på och så kanske något sött... någon som har några bra recept eller vet vart jag ska leta? Om jag får något bra tips så visar jag er resultatet!
Ha en bra dag, kram Rebecca.

3 kommentarer:

  1. Det vanliga med pepparkakor och lite ädelost och hjortronsylt är mumsigt. Annars tycker jag att du kanske kan testa något av Leilas brödrecept. Ha det så mysigt!

    SvaraRadera
  2. Kika in i Vardagsrummet o hennes bakblogg.... hon har flera goda recept på skorpor mm.... saffransskorpor, polkaskorpor... kanske nåt där kan passa.... hon finns i min blogglista.. Kram Annika

    SvaraRadera
  3. Supersöt ljusstake!! Ni måste ha himla bra butiker däruppe =)

    Tack snälla rara, det känns verkligen jättekul med husköpet! Vad kul att du gillade mäklarfotona på lägenheten. Själv är man ju aldrig nöjd, men visst blev de bra.

    Huset som vi har köpt är byggt -80 och renoverat lite till och från under åren. Det sköna är att det är i gott skick, tex är fasaden delvis bytt och hela huset ommålat förra året, pannan nyligen bytt, båda badrummen relativt nyrenoverade, en jättefin Cronspis satte de in i vardagsrummet -97, ett inglasat uterum byggdes häromåret osv. Det är inget som måste göras direkt, däremot vill vi med tiden ändra lite tapeter och golv.

    Köket fungerar men är det som säljaren hade tänkt renovera här näst. Kyl & frys är nybytta, men spis, ugn, fläkt och luckor är äldre och inte så jätteroliga, men absolut funktionella. Om vi får ett bra pris för vår lgh så är vi sugna på att byta köket direkt, annars får vi lov att vänta lite och kanske ta lite i taget.

    Min lilla sons blivande rum är jättefint och nytapetserat. Tyvärr i rosa ;) så det ska göras om innan han flyttar in där, men han sover nog länge till inne hos oss <3

    Jag visar bilder på allt sen när vi köpt det på riktigt så att säga :) Det ska bli så roligt!!! Jag tittar redan i trädgårdstidningar och planerar min trädgård ;) Sa jag att där finns ett litet växthus med? :O

    Tack snälla du för all inspiration som din blogg ger mig, den kommer väl till nytta snart!! Ha en härlig dag. Kram Veronica

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.