Sidor

onsdag 5 augusti 2009

Utbygget
Hejsan,

Nu i några dagar har jag och barnen bara varit hemma och haft det skönt, tagit det lugnt och umgåtts med andra mammor och barn, det har varit riktigt mysigt, det är precis så livet som mammaledig ska vara.


Utbygget går framåt, just nu håller M på och isolerar och lägger golv. Det ser ut att bli otroligt stort på bilderna, (bygget är 4 gånger 5 meter) så det blir nog ett lagom stort rum på varje våning. Förut tog M bort den skivan och isoleringen som har suttit framför dörren som leder ut i det nya rummet, det va en sån härlig känsla att komma ut i utbygget och få känna på hur det kommer att bli, hjärnan jobbar för fullt med att inreda *ler*.
I kväll har vi hämtat mitt sidebord som jag har beställt på hemtgårn, den står nu i köket och ser snygg ut, ska fota den i dagsljus så ni får se.
Ha det så bra, kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. Tack! Ja, det är verkligen underskattat med riktiga sängar. Vi har sovit som på moln. Haha.. men av den anledningen och kanske andra kan ni behöva nya sängar ;) Det är verkligen att rekomendera.

  Okej, det känns som evigheter sedan vi var uppe och A lär ju växa så det knakar. Det hade varit roligt att få komma upp snart igen :) Men E gillar väl dagis rätt mycket så han blir nog bara glad?

  Det finns en vegetarisk färs som är tänkt till att göra köttbullar och biffar av så den använder jag mig av. Det är ganska knepigt att få det bra så jag vågar mig inte på detdär med köttkebab när jag inte kan smaka, men D tycker att det är gott iallafall. Kebabsåsen slår allt och den smakar ganska mycket vitlök så han känner nog inte så mycket smak :)

  Jo här är det bara bra. Är hemma och pysslar mest hela dagarna. Är inte så många kompisar som har semester nu så jag får roa mig på egen hand.

  Ha det så bra och sköt om er! Kramar Emelie

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad härligt det låter med föräldraledigt! Själv börjar jag jobba på måndag på min förskola. Vad mycket det händer hemma hos dig med bygget! Jättekul! Må så gott vännen! Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Jisses vad fort det går, Skönt att få mer plats, Härlig känsla när hjärnan börjar arbeta inredning, jag tycker det känns som att man får mer energi då ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Oj så långt ni har kommit och så stor det ser ut att bli. Förstår att du håller på att fundera på hur du skall inreda måste kännas både spännande och kul.
  Ha en bra sommardag!
  Kram

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.