Sidor

tisdag 23 februari 2010

Tack!
Hejsan!
Det är så kul att titta in här på bloggen och läsa alla fina kommentarer jag får, jag blir så glad att ni tittar in här hos mig, och extra glad blir jag när jag ser att det kommit nya kommentarer.
Jag brukar alltid titta in hos dom som skriver hos mig och skriva något tillbaka och det har gjort att jag fått många härliga bloggvänner där ute.
Jag vet att ni är många som tittar in här som inte har någon egen blogg, och tyvärr inte skriver någon kommertar och det är helt okej det också, men prova gärna och skriv några ord, det skulle ju vara så kul att få vet vem du är.
.
Bilderna idag är på min lilla hylla i köket, jag har köpt den omålad på ikea och så har jag målat och slipat den lite. Jag brukar flytta runt på mina saker och just nu står här lite nyttiga skorpor i en fin burk.
.
Ha en bra dag, kram Rebecca.


9 kommentarer:

 1. Du har så fint hemma hos dig becca och verkar vara en sådan trevlig tjej. Hoppas att vi får chansen att mötas någon dag.

  kram tessan

  SvaraRadera
 2. Hej svejs bort i Värmlandsskogarna. Jo du, det är många som bara läser och kollar bilder. Men precis så gjorde jag innan jag började blogga, hade inte en aning om hur man gjorde en kommentar. Jag tycker det är mysigt att det tittar in många.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Har sagt det förr och säger det igen... du har så himla snyggt. Blir ruskigt inspirerad av att baka skorpor. Brukar bara bli surdegsbröd här numer ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hej Rebecca!

  Tack för din kommentar! Det kommer fler bilder på hyllan, jag lovar!!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Hej Becca! om du går in på min blogg så finns det en liten lista längre ner på sidan på några av oss Nordljusrepresentanter som även är ute i bloggvärlden.

  kram tessan

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad trevligt att titta in här hos dig!! Här i Gävle skiner solen för fullt..men det är kallt..gott med skorpor..jag har perioder som jag bakar en hel del..och det blir ju så mycket godare än att köpa färdigt..Ha en superbra dag!!
  kram

  SvaraRadera
 7. Så fint du har i din hylla och fin tapet.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 8. Hejsan!
  Tack för hälsningen på min ett-årsdag. Vilken vacker hylla. Du har så fint och den rutiga tapeten gillar jag.
  Ha en bra torsdagskväll!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Du har det så fint i ditt hus. Jag måste bara få fråga vart du köpt den vackra kökstapeten? Kram! /emmis

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.