Sidor

söndag 27 juni 2010

Mys Helg!

Hejsan!
Hoppas att ni haft det bra i midsommar, själva har vi haft en riktig bra midsommar vi kom hem runt tre på midsommarnatten, ett bra betyg på en lyckad kväll för en småbarnsfamilj.
I går va bara hemma och tog det lugnt eller det va meningen att vi inte skulle göra något men så började M att bygga ett litet växthus av några gamla fönster till mina tomatplantor, det saknas sidoväggar och lite färg och sen ska tomatplantorna få flytta ut.
I dag kommer det några vänner till E och deras mammor hit, vi träffades mycket när barnen va små men nu när alla jobbar igen så ses vi inte så ofta, så det ska bli riktigt kul.
-
Dom söta små Marimekkoskålarna hade vi med oss när vi va hos svärmor på midsommarafton, dom skålarna är ju så fina och användbara.
-
Ha en fortsatt bra helg i det fina sommarvädret,
Kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Hej Rebecca.
  Hör att du haft en bra midsommar, blev ju både sol och regn. Vi var i Arvika en sväng, Sågudden och det vanliga. Var och tittade vid Olssons brygga, och jösses så fint dom byggt där. Tyvärr var det inte öppet.
  Ha en fin söndag
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Låter som en jättemysig midsommarafton och midsommarhelg! Dina skålar är verkligen jättefina och vad kul att få ett växthus till tomaterna, det skulle jag också behöva:) Må så gott! Kramar från Maria

  SvaraRadera
 3. Hello Rebecca... You bouquets are gorgeous... lovely flowers! Mmmm tomatoes I can't wait... I wish I had a greenhouse:-)
  Have A Great Day!
  Bella

  SvaraRadera
 4. En riktig lyckad midsommarhelg och det njuts fortfarande!
  :)

  SvaraRadera
 5. Ja de där skålarna tycker jag också om! Jättefina. Härligt att ni hade en så lyckad midsommar, uppe ända till 3! Pust, själva åkte vi hem kl 22 och somnade före 23, men så är jag ju höggravid också ;) Är härligt att vara uppe länge på midsommar annars, det är ju så ljust!!

  Men du, nu blev jag ju hemskt nyfiken på tomaternas växthus... det måste du visa på foto snart!! Hemmabyggen är roligt.

  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.