Sidor

fredag 8 oktober 2010

Fredag!




Hejsan!
Ja då va det fredag igen, tänk vad veckorna går fort. I dag är jag ledig jag är ledig i helgen och på måndag också så jag ska inte och jobba förrän på tisdag, skönt. Jag gillar mitt jobb men jag älskar att var hemma med familjen och ta det lugnt. Idag jobbar M i sovrummet, det är inte mycket kvar nu men allt tar sin tid, golvet är lagt så nu ska det slipas och få en vitare nyans och så är det lister och el kvar, längtar!
Mitt fina olivträd fick jag när jag fyllde år, och jag är så nöjd över att det fortfarande lever för jag vet egentligen inte hur jag ska sköta det, men jag tror att det trivs här hos oss... nu när jag skriver så så dör det nog i morgon! 
I morgon ska vi till Karlstad och se på hockey, M fick biljetter och mat i färjestadrestaurangen av mig när han fyllde år, efter som att "hans" lag möter färjestad i morgon så blev det en hockeydag i morgon, hoppas att vi hinner med något mer när vi ändå åker till Karlstad, kanske lite shopping *ler*.
Ha en super mysig helg, kram Rebecca.   

6 kommentarer:

 1. Åh vad skönt att ara långledig och få vaara med sin älskade familj.Va skoj att renovera och fixa och greja.Vad spännande hoppas att vifår se när det är klart.Vad skoj att åka på hockey.Ja kanske lite mysig shopping.Alltid skoj att besöka nya butiker!!!!Bara så himla fint med olivträd.Önskar dej en mysig och härlig helg rara du Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Spännande med ert sovrum, vi får väl se det sen !?. Jag grejar i tv-rummet, har målat änglar i taket idag..ler. Ha en fin helg!
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert brickbord med tända ljus, lite myspys. Kul med hockey, hoppas ni får en fin helg.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen! Jag har haft en kvinna hos mig för ett tag sedan från expressen. Jag tipsade henne om dig och hon tittade in här och gillade det hon såg, milt sagt, Hon har försökt maila dig men hennes mail har kommit åter. Snälla rara maila henne: birgitta.cavallini@gmail.com
  KRAM PEtra

  SvaraRadera
 5. hej Becca, så härligt att vara lite ledig och känna lugnet lite. så fint med ditt olivträd, hoppas att ditt lyckats överleva, mina dör alltid tillsist.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.