Sidor

lördag 2 oktober 2010

Höst ShoppingHejsan!
Förra lördagen så var vi i Karlstad på trav med Ms familj, vi flickor åkte några timmar innan grabbarna så vi skulle hinna in till stan och shoppa lite innan. Jag lämnade dom andra på klädaffärerna ett tag och tog med mig Ms systerdotter på Noll54, en av mina absolut favorit butiker! jag skulle nog kunna gå där hur länge som helst.
Jag har haft en vit kruka/urna från Dommo by Gawor ett tag nu, men jag ville ha en till i köksfönstret och jag hade tur att dom hade den inne för det va inte många kvar. Jag köpte också en HOME skylt, den ska nog få komma upp på väggen snart men jag vet inte riktigt var, så länge får den stå här på köksbordet. Det följde visst också med en lampskärm hem nästan på rea.... jag berättar mer om det nästa gång.
-
Ha en mysig lördagskväll, kram Rebecca. 4 kommentarer:

 1. Å vilken snygg kruka..:))..Hoppas du får en riktigt mysig kväll...Kram/Annelie

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ett fint kruka och skylt. En sådan hade jag länge tänkt: Jag ska köpa det sen. Det blev för många sen, så jag vet inte om det blir köp? Hi..
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kruka, blev jättebra med din vita orkidé i. Så bra och hinna både lite butiker och sen trav.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Jag älskar ditt hem! det är så fint inrett och det ger mig mycket inspiration :) Jag hinner inte kommentera så ofta och inte läsa lika ofta nuförtiden, men jag kommer in här då och då och njuter =) Det är underbart med en liten 1,5 månadsbebis här, men ibland får du mig så pyssel och inreda-sugen men just nu är jag glad om jag hinner tvätta ;) Men var tid har sin charm =) Längtar tills jag också har hus, du får mig att länga ännu mer till hus =)

  Ha en skön söndag!
  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.