Sidor

måndag 4 april 2011

Pelargoner och tisdagstema
Hejsan!
Denna helgen har vi varit i Norska fjällen med vänner, åkt skidor och pulka, sovit i stuga, ätit och druckit gott och haft det mysigt. Innan vi kom hem var både barn och vuxna tröttna, 5 barn och 6 vuxna i en lite fjällstuga tar på krafterna. Så härligt att åka bort och lika underbart att komma hem.
För ett tag sen planterade jag om mina pelargoner, men tyvärr så har jag inte så många stora ytterkrukor, så idag har plastkrukorna fått nya "kläder", jag tog lite bakplåtspapper och tråd så fick dom stå i skålar och fat, så nu väntar vi bara på sommarvärmen så dom kan få flytta ut.
Nu till veckans Tisdagstema hos Fabriken som är Favorit inredningsbutik, det hade ju varit roligt om jag hade haft fina kort att visa er, men istället så kommer här lite länkar till fina butiker som jag brukar besöka här i Värmland.
Först ut HemTgårn, en mysig gårdsbutik inte långt i från mig. Sen har vi Noll54 ett måste när jag är i Karlstad (ska snart öppna nätbutik). När jag och familjen åker till Torsby och badhuset brukar jag alltid smita in på Vackra hem och interiör. Och så ska en väninna till mig öppna inredningsbutik här i Charlottenberg i April. 
Ha en bra vecka, kram Rebecca. 

10 kommentarer:

 1. Moooorning vännen,lika fint att göra såna "ytterkrukor"..:)) Önskar dig en bra dag nu...KRAAAAM!!!

  SvaraRadera
 2. Alltid lika fina bilder, vårkänslor får man av dom :)
  Ha en fin dag.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Härligt med en tur till fjällen, speciellt nu när det börjar bli varmare. Fina butikstips, Den i Torsby har jag aldrig besökt. Såg jättefina käder på hennes blogg. Butiken i Charlottenberg ska jag kolla till sommaren.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Så fiffigt o fint blev det oxå!
  Vilken gullig höna som skymtar fram!

  Ha en bra dag!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 5. Härligt med en liten fjällenresa;)
  Fina bilder..så vårigt!
  Spännande med en ny butik..lycka till för Din vän:)

  Önskar dig en fin Tisdag
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 6. "Det bästa med att åka bort är att det är så gott att komma hem!" Och dina krukor blev fina, "man tager vad man haver" och det blir oftast jättebra och personligt.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Tack snälla rara du som nämnde min butik! Blir lite överraskad att det är så pass många som känner till den... Så inpirerande med pelargonierna, har inte hittat några att köpa än här uppe...
  Ha en härlig vecka!
  Kram
  Pia

  SvaraRadera
 8. Ha en fin dag!
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Hej vännen vad härligt med lite semester! Så vårigt och fint du har det på bloggen med Pelargoner, älskar:) Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Det lät intensivt men mycket härligt med en fjällen-semester tillsammans med goda vänner! Det var smart improviserat att binda bakplåtspapper runt plastkrukan, det tipset ska jag nog ta till mig, just stora ytterkrukor för inomhusbruk är lite svårt att få tag i ibland och inte heller jag har så många hemma. Just nu börjar dock mina fönsterbrädor åter igen bli fulla med frösådder. Spännande!

  Ha det toppen! kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.