Sidor

söndag 22 maj 2011

I väntan på vår egen
Hejsan!
I väntan på att våran egen pion ska börja blomma så kunde jag inte låta bli att köpa några i mataffären när jag handlade denna veckan. Rosa pion är en av mina absoluta favorit blommor, vi har en ute i trädgården som jag har flyttat lite på nu i vår. Dom som kan säger att man kan flytta pionen men att det inte blommor när det är ny flyttad, jag hoppas på att dom har fel för vad jag kan se så har min flyttade pion fått knoppar, så jag hoppas att knopparna kommer att bli stora härliga blommor.
I helgen har vi varit lediga och hemma hela familjen, M har börjat med räcket på altanen så nu börjar man få en känsla av hur det kommer att bli där ute.
Nu är det dax för trekaffe här hos oss, jag och E har bakat muffins med blåkräm och strössel, precis som E vill ha dom, så det känns nästan som kalas. 
Ha en bra eftermiddag, kram Rebecca.

6 kommentarer:

 1. Jag har flyttat en pion från mina föräldrar och hem till oss. Den blommade direkt och har gjort det sen dess. Jag läste om att det bara var en myt att man inte kan flytta dem

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Finns få blommor som är så vackra som pionen. Bara väntar på att mina ska slå ut, kikar på dem varje dag men än dröjer det nog.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej! Hittade din fina blogg via Fabriken. Jag blir följare omdelbums så jag inte missar något!
  Pioner är en av mina favoriter i trädgården, så vackra men det är ju som sagt var en tag kvar innan de slår ut. =)
  Ha en fin kväll.

  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Här är en till som längtar efter sina pioner. Självklart rosa!
  Allt gott!

  SvaraRadera
 5. Vilken lyx med så goda kalasmuffins.Hoppas man får smaka dem snart. Kram

  SvaraRadera
 6. Pioner är jättefint, det är min sommarfavorit. Och att det finns så fina rosa och köpa nu är jättebra i väntan på att egna slår ut.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.