Sidor

tisdag 3 maj 2011

Tema: Favorit blomma

P I O N denna skönhet växer i vår trädgård, bilden är tagen i fjol sommar. Nu i vår har jag flyttat plantan, den stod lite i vägen när vi skulle bygga altanen, dom som kan säger att den troligtvis inte kommer att blomma i år men jag hoppas, för detta är min absoluta favorit.

M Å R B A C K A  pelargon är en annan favorit, denna köpte jag nu i vår och den har vuxit sig så stor, den andra mårbackan som jag köpte samtidigt är bara hälften så stor.

O R K I D E´ är en blomma som vi har mycket av här hemma, just nu har jag flyttat bort några från dom varmaste fönsterna, så länge får dom stå på ett brickbord i matsalen. 

Hejsan!
Veckans tema hos fabriken är favorit blomma, ni som tittar in här vet nog att jag gillar mycket blommor och jag visar dom gärna här på bloggen, i dag visar jag er tre av mina favoriter som vi har här hemma.
Precis nu när jag sitter och skriver detta så kommer det ner snö.... jag som trodde det va vår.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. Mårbacka och pioner är verkligen favvisar hos mig med. Jag har tre nya pionbuskar som ska ner på en bra plats och hoppas på några härliga blommor att ta in i sommar.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Jaa..jag håller med dig..uunderbara blommor..:)

  Ha en fin dag
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 3. Fantastiska blommor. Pionen kan blomma med lite tur, de ska sitta lika djupt som på det gamla stället.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Pioner...underbaraste vackraste blomman!! Helt klart min favorit! Hoppas din kommer att blomma nu när du tänker flytta på den. De gillar verkligen inte att man bråkar med dem....
  kram, Marita

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.