Sidor

torsdag 4 augusti 2011

Snart färdig!Hejsan!
Hoppas att ni har det bra och att ni njuter av sommaren, härligt att det har blivit varmt även på kvällarna nu. Vi har varit på en liten semester i Dalarna, vi hyrde en stuga med Ms syster och hennes familj, vi hade jätte bra väder och besökte både Leksands sommarland och tomteland. Men nu har jag börjat jobba igen och nästa vecka är det dax för dagis för barnen, tänk va denna sommaren har gått fort.
När vi har lite tid "över" så bygger vi (eller M) på våran altan som börjar bli färdig, vi har även köpt nya möbler så det börjar bli riktigt mysigt här ute. Vi (eller M igen!) ska bygga ett bord som vi ska ha här ute, jag vill ha ett ganska stort och grovt bord där många får plats, så för att kolla lite så har vi tagit ut matsalsbordet så länge, jag vill ju inte att det ska bli för trångt med stort bord och soffa, men jag tror att det kommer att passa bra med ett bord som har ungefär samma storlek.
Ha det bra, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Ååååhhh va snyggt :)

  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Åh, vad spännande :) Kommer bli kanonfint tror jag :)

  SvaraRadera
 3. Ha en fin helg.
  Kram¨
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Hej Becca!

  Härlig altan NI bygger! ;) Det där om vem det är som verkligen håller i verktygen behöver man ju inte tala om... det är ju oftast vi kvinnor som har planerat hur det ska se ut, eller hur? Och ute i stora världen är det ju inredarna, inte hantverkarna, som får uppmärksamhet, hihi!

  Kram kram ♥

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Skulle du vilja skriva om altanbygget på ett byggforum för en liten morot?

  Hör av dig till mig på mejl så berättar jag mer,
  helgibyggla@gmail.com

  Vänliga hälsningar
  Helgi

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.