Sidor

söndag 14 augusti 2011

PlanteringHejsan!
Denna veckan känns det som att hösten har börjat komma, barnen har börjat dagis efter sommarlovet och det är inte många grader varmt på natten, jag börjar bli orolig att alla tomater som växer i vårt lilla växthus ska frysa. I växthuset har vi även en planta paprika och chiliplantor, chiliplantorna har inte växt så mycket så jag funderar på att ställa den störta i köksfönstret och hoppas på skörd. På planteringsbordet har vi lite kryddor och blommor. 
I dag ska jag och jobba, detta är förhoppningsvis sista helgen som jag ska jobba på ett tag, det känns lyxigt att få vara hemma med barnen på helgen, speciellt när jag också alltid är ledig på Måndagar.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Ja, nog känns det att hösten är på väg...svala mornar och kvällar! Nätterna är kalla, vi har sovrumsfönstret öppet på nätterna och nu måste vi svepa in oss i våra täcken för att inte frysa! Men åh vad man sover gott i ett svalt rum!
  Pepparn kommer nog att må toppen inomhus. Lycka till med dina skördar! Kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Vi fick väldigt kalla nätter, och fort gick det. Från högsommar till nästan höst. Mina tomater är fortfarande gröna också, hoppas dom hinner bli mogna.
  Ha en mysig söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Vilken härlig planteringshörna du har, växthuset är jättefint! Nu har du satt små frön i skallen på mig, måste ut och leta fönster, hihi! =)

  Vad härligt att du får vara hemma på helgerna, det är guld värt. Jag är ledig varannan fredag och den dagen är nästan helig. =)

  kram kram ♥

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig planteringshörna du har.Bara så mysigt att ha en liten hörna.Vad skönt att få vara ledig lite helger.Ha nu en skön söndag rara du.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Vilket fint växthus du har ordnat!!
  Så vill jag oxå ha det ;o)

  Ônskar dig en toppers vecka, klem ANna

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.