Sidor

fredag 18 november 2011

Dax att börjaHejsan!
Nu tycker jag att det är dax att börja pynta inför advent, många kanske tycker att jag är tidig men nästa helg är det ju första advent och då vill jag vara färdig med det mesta så det bara är kvar att baka. Jag tar fram nästan allt nu, förutom tomtarna för dom får titta fram dagen före julafton när även julgranen får komma in. Jag är ganska sparsam med mitt advents/jul pynt, det blir mest rödaband, stjärnor, ljusstakar, kuddar, blommor, mini granar och massor av levande ljus
I dag är jag ledig på förmiddagen och då har jag planerat en lite tur till skogen med familjen, vi ska ta hem en gran att ha ute och lite mini granar. 
Ha en bra helg, kram Rebecca.

PS. jag tar bara minigranar i vår egen skog och bara såna som växer för nära ett annat träd, dom som inte har någon chans att bli ett stort träd. Jag brukar dra upp granarna med rötterna kvar, jag tycker att roten är snygg och så står dom sig jätte länge inne.

5 kommentarer:

 1. Fast lite spännande är det och tjyva för grannen...fniss. Precis som du har jag börjat plocka fram lite, det är ju stört omöjligt och hålla på det längre.
  Ha en toppenhelg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Ja äntligen får man börja adventspynta, jag väntar till nästa helg för jag hinner inte innan, man behöver lite ljus och pynt i höstmörkret.
  Minigranarna blir fler o fler hos mig för varje år, det är jättemysigt och de står sig så bra när rötterna är kvar.
  Ha en fin pyntarhelg!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vackra foton! Jag har också tänkt att bege mig ut i skogen, har hört från skogsägare att det är ok att ta smågranar som står i diken eftersom de ändå rensas.

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Alltså jag MÅSTE få tag i granar, den lilla varianten! Här där jag bor finnt inte barrträd, vi måste till inlandet, så kanske när vi kör till Tromsø att jag kan stanna o kmipa ngr stycken...bara kanske c",)
  Mitt julpynt är som ditt, enkelt o praktiskt!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 5. Satt och googlade på adnetspynt och fick fram några fina bilder ifrån din blogg =)

  Härligt med lite mer inspiratione inför advent... Hoppas du får en bra dag =)

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.