Sidor

torsdag 10 maj 2012

Trädgården Maj del 2

Den enda blomman som blommar i rabatten vid köksfönstret.

Drottningen i våran trädgård (Ms mormors pion) har börjat växa, det har också klematisen som jag planterade förra sommaren gjort.

Jag har grävt undan lite gräsmatta och gjort iordning runt några pallkragar. Dom är nya jag har aldrig planterat i pallkragar förut, så det ska bli spännande. Lagomt mycket jobb för mig, hoppas jag.
Hejsan!
Vi har skaffat oss några pallkragar, jag har planerat att plantera rabarber, morot, lök, sallad, squash, dill och sockerärtor i sommar. Jag har grävt bort gräsmattan, ställt ut pallkragarna där jag ville ha dom och sen fyllt på med grus runt. Jag har tänkt att måla dom och så ska jag "bara" fylla dom med jord... jag har läst att det behövs åtta säckar jord för att fylla en dubbel pallkrage. Jag har tur som har en väninna som har häst så jag ska få lite hästgödsel av henne, så då behövs det ju inte fullt så mycket jord.  
Ha en bra kväll, kram Rebecca.

1 kommentar:

  1. Hääärligt med trädgård att få gräva i jorden och plantera...;)) Jag ska oxå odla i pallkrage för första gången och jag ska prova med örter..Det ska bli spännande...;))

    Önskar dig en riktigt härlig helg nu..

    KRAAAAAM!!!

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.