Sidor

onsdag 10 juni 2009

Just nu händer det så mycket, A har börjat äta gröt och pure', han tycker att det är jätte gott och äter med hela ansiktet. E har fått sommarlov från dagis, så det är full fart hela dagarna här hemma nu.
I morgon tar goa Carin studenten så idag har det inhandlats paket som ska lämnas imorgon kväll, vad härligt med studenten! det är i år 10 år sen för mig. Oj, vad tiden går fort det känns som att det var igår=).


För ett tag sedan planterade jag några tomatfrön, nu har dom växt till sig lite och bor ute bakom några gamla fönster som står mot vår ladugård. Tycker att väggen är så vacker, vilket jobb som lagts ner på den.


Det är tänkt att det ska växa körsbärstomater på plantorna, jag får återkomma när (eller om )det börjar växa röda godsaker på dom, jag tar det inte förgivet.
Ha det så bra, kram Rebecca.

7 kommentarer:

 1. Ett sånt hantverk gamla byggnader är. Vackra gedigna hus med själ,

  Klart du får goa tomater.. :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att du får massa tomater! O det tror jag säkert att du får!
  Jättefin lada! Jag hoppas att om jag flyttar en dag så ska det stå en lada på vår gård!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Tänk när du kan äta solvarma tomater finns inget som är så gott.
  Ha en bra dag!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Du får säkert tomater, bara det kommer lite värme, då växer det. Hoppas inte det regnar på studenterna, är lite till och från idag.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. hejsan! Jag ville bara kika in och önska trevlig helg! Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Hej! Hoppas att du får många tomater och lagom med spring på sommarlovet ;-)!
  Tycker ni verkar ha gjort ett ordentligt hästjobb med huset! Beundransvärt! Jag kan känna att även om vi har det knapert varje månad då vi har dubbla boenden så är det värt att ha det så i den mån och så länge det går. Vi borrar ned "nosarna" i backen och kör på. Förstår dock att ni flyttade in i röran eftersom andra huset blev sålt. Om läget hade varit så för oss hade vi gjort likadant. Men tycker ändå det verkar som ni hade en jobbig tid. Skönt att ni haft folk som har hjälpt er så att det har gått så fort! Min pappa kommer nästan varje helg och hjälper till och det är guld värt. Nu blir det åka väg och jobba. Hoppas att du får en bra dag (utan regn som det är här) och en bra kommande helg till dig och hela rara familjen!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 7. Hade halkat in här men jag är så glad att du har så mycket att erbjuda dina nya läsare.

  Kul med nya besökare oxo!

  Ha det"

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.