Sidor

måndag 1 juni 2009

Vilket härligt väder det har varit i helgen, det känns som att sommaren har kommit, men har tyvärr sett att det ska bli kallare igen, kanske redan i morgon så det gäller att NJUTA.

Igår på morsdag åkte jag, barnen och mamma till hemtgårn, fikade och handlade lite, det är inte lätt att ha med dom små dit, man vill ju så gärna titta och känna på allt fint i butiken men är mest rädd att E ska riva ner något och A ska skrika. Kom hem med ett glasfat med fot, nya numret av Jeanned' Arc Living och ett N (som nog ska få sitta i hallen). Får nog åka tillbaka snart igen det är ju så mysigt att sitta där och fika.


AnnaMaria med bloggen Ett rött monogram hade en utmaning som jag antog, det va att göra en dukning och ge lite tips.Jag tycker om att ta in det som blommar och finns ute i naturen, nu blommar syrenen!
Jag tycker att man ska ha sitt "fin" porslin så det är lätt att ta fram, annars är det lätt att det aldrig blir använt och det är ju synd.
Ha det bra, kram Rebecca.
9 kommentarer:

 1. Åh så fint du dukat, så vackra tabletter och glasen..wow. Vad kul att du nappade på utmaningen. Och jag vet lite ung. var du kan bo, vi genar en väg där när vi ska till Charlottenberg från oss. Jag har varit på HemTgårn 2 ggr ifjol sommar, så där förstår jag att du trivs. Ha det gott där borta i väst.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ni också har fått lite värme och smak på sommaren. Hoppas ni har haft en bra helg och hälsa allihopa. Kram moster Emelie

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker dukning!
  Jag bara älskar dina fina underlägg!
  Hemtgårn låter som en butik man skulle gilla och det låter som fina shoppingfynd!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Så underbart vackra underlägg du har. En riktigt härlig sommarfestdukning. Du kan väl anmäla dig till duni där har dom en dukningstävling som jag tror pågår än.
  Tackar så mycket för din goa kommentar :)
  Måste bara lägga in en semesterdag till hemtgårn, blir ju bara så sugen på att åka dit.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Vad vackert du har dukat! Jättekul att se, som inspiration. Vad härligt med huset fyllt utav syréner, tyvärr är jag nog lite överkänslig för jag far illa utav lukten om jag tar in dem, men njuter utav dem ute :)

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 6. Vilken fin dukning. Jag har också de där glasen med den blåa droppen i. De är så vackra! Bordstabletterna var också jättefina.
  Ja, det verkar som de flesta röstar vedspis. Kul att du får med sambon i det hela :-). Nu är det så att den här veligheten går i släkten så att ta beslut dröjer lite än. Men jag blir ju tvungen snart att bestämma mig. Sambon säger det blir bra med vilket som så där får man lite mindre med "beslutshjälp"... ;-). Hoppas att ni har det bra. Jag kikar snart in igen.
  Kram från ett regnigt örebro och mig
  /maria

  SvaraRadera
 7. Jag känner igen mig i att gå och handla på helspänn, när man har med barnen i fina butiker! Inte så kul om de rasar ner något dyrt... Vilken vacker dukning du har gjort! Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Vad synd att tävlingen tog slut 1 juni. Snopet..
  Du skulle platsat där.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Hej kära svägerska! Tänk så fint du får till det. Vacker dukning! Du skulle verkligen jobba med inredning och inte att sälja korv...Men det är du ju oxå bra på :) Kramar Helena

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.