Sidor

söndag 10 januari 2010

Julklappar

Hejsan!
I dag måste jag börja med att tacka alla som tittar in här hos mig och speciellt ni som tar er tid och skriver en kommentar, jag blir så glad.
Jag önskar att jag hade mer tid för bloggen men just lägger jag nästa all tid på barnen, tiden bara springer i väg och jag hinner nästan inte med, jag försöker njuta av att vara hemma och mysa för snart är min mammaledighet slut, (ska börja jobba i maj).
Tänkte visa er några julklappar jag fick, först dessa fina ljusstakar av min svägerska, jätte fina ljusstakar i fattigmanssilver som hon köpt på HemTgårn.
Och så fick jag ett jätte fint halsband som låg i en jätte fin ask av min lilla syster, jätte kul att få eftersom hon gjort det själv, visst är hon duktig!
Nästa gång ska jag visa vad jag köpte för våra julklappspengar, väntar också på ett paket från Auskuskammare, M är såå glad *ler*.
Ha det bäst, kram Rebecca.
PS. just nu när jag skriver detta så står det en stor älg precis utanför vårt fönster och äter på en gren, det är spännande att bo mitt i älgskogen.

9 kommentarer:

 1. Nu har vi tittat på ditt vackra hem :)
  Mvh Anna-Karin o Nina

  SvaraRadera
 2. Så fina julklappar du fick! Jag har såna ljusstakar och det är nog de finaste jag har, dom är underbart vackra! Halsbandet såg också så fint ut, vilken duktig syster!
  Du gör rätt som prioriterar tid med dina barn, det går så fort o sen har dom inte tid med dej. Bloggandet får komma i andra hand.
  Kram på dej! Cilla

  SvaraRadera
 3. Det var fina ljusstakar, och smycket är jättefint. Hon är duktig din syster. Spännande och ha en älg så nära, det är väl borta hos er det går vita älgar.
  Ha en bra kommande vecka
  Goa kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Jag tycker det låter klokt att prioritera barnen framför bloggen! Vilka underbara ljusstakar du har fått! Må så gott! Kramar Maria

  SvaraRadera
 5. Så fina saker du fått i julklapp.
  Det är viktigt att hinna med och njuta när barnen är små, det går så fort. kan inte förstå att min yngsta är hela 7 år.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. mitt i älgskogen kan man ju säga ja :-) sist jag var hos Becca och åkte pulka sprang en vit älgko med två kalvar över vägen 5 m framför pulkan.. Naturupplevelse!

  SvaraRadera
 7. ~~Gott nytt 2010!!~~
  Hej Becca!
  Hoppas det vart en fin jul o nyår!
  Jättefina julklappar du fått! Fina ljustakar o så vackert halsband! Köpte mig ett halsband til mig själv i år, med en ring där makens namn stod o 4 brickor i med barnens!;) jättefint!
  Massor av vintervita kramar
  ~~Mamma ♥ Millan~~

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vad kul att du lagt ut halsbandet/asken här :) Kul att du tyckte om det. Är alltid så svårt att veta vad som går hem och inte.
  Hoppas att allt är bra med er!
  Sköt om er!
  Kram Emelie

  SvaraRadera
 9. Fina julklappar du har fått!!!
  Det är svårt det där med egentiden, är så dålig på att "kräva" den av min man...
  Så jag passar också på medan han sover.
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.