Sidor

måndag 1 mars 2010

Ny form.


Hejsan!
Jag har länge tittat på dom fina formarna från NordicWare, och nu sist när jag beställde saker från Nordljus så beställde jag en. Det finns så många fina varianter och jag valde den här, tycket den va finast. Men oj vad stor den är, bakade en sockerkaka i fredags och det blev bara en halv kaka, *ler* måste nog dubbla receptet nästa gång. Trodde att det skulle vara svårt att få ur kakan ur formen men den lossnade jätte fint.
.
I dag snöar det här igen, hade hoppas på att våren skulle komma nu när det är första Mars idag, men jag får nog vänta ett tag till. Hörde på radion att ett samhälle här i vår kommun hade näst mest snö i hela Sverige, som tur är så är det inte alls så mycket här.
.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig form och vad sockerkakan ser god ut.
  Har ni snö....vet du, jag är så besviken på almanackan som lovade vårmånad och så vräker snön ner idag......VÅRMÅNAD..... pyttsan. Jag kommer aldrig mer att lita på almanackan.
  Kram Raina

  SvaraRadera
 2. Vilken jättefin form!! Sockerkakan blev ju jättevacker!!
  Kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Det var en fin form, jättegott med sockerkaka. Min mamma bor precis utanför det samhället, fast jag gick i skola i Årjäng. Det här är värsta vintern jag varit med om, idag står det i tidningen att taket på Maxis Bergvik rasat in. Vi vågar inte tänka på sommarstugan, tar oss inte dit förrän i maj heller! Idag börjar jag jobba 13:00, skönt med lite sovmorgon på sportlovet.
  Ha en fin vecka
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. va snyggt de blev me skarpa former på kakan :O *sugen* o tack för fina komplimangen om mina små hjärtan <3 kram

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.