Sidor

tisdag 27 april 2010

Vår Hall


Hejsan!Jag har fotat lite i vår hall, det blev ganska mycket kort så jag tror att det blir en vecka med hallkort *ler*.

I vårt gamla hus hade vi en väldigt liten hall, när vi fick E så fick ta bort vår skohylla för att kunna köra in vagnen. Så nu när vi skulle flytta och bygga ut så blev det en stor rymlig hall.

Jag gillar gamla fönster, detta fönster är ganska stort och står på en gammal symaskin, jag va lite rädd att det skulle välta så jag tog bort allt gammalt glas så det är bara en fönsterbåge.

Precis brevid har vi en garderob som saknar dörrar har tänkt sätta in skjuvdörrar när plånboken tillåter och där förvarar vi alla våra utekläder, där är det ganska stökigt så besparar jag er.

-

Det kommer mer från hallen, snart.....

Ha det bra, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad fint det ser ut! Skönt att få lite mer plats också när man har småttingar också :-). TACK för din award, blev jätteglad att du tänkte på mig. Hoppas att du får en bra vecka!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 2. Det ser fint ut! Vackert fönster!
  Det är ju alltid skönt med en rymlig hall, lättare att hålla ordning.
  Vad söt sjal!!! Var kommer den vackra från??
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. En rymlig hall skulle jag vilja ha också, här är trångt och en massa dörrar. Jättefint med fönstret, ska bli kul och se mer.
  Ha en härlig vårvecka
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Vi hade byggt ut vår hall, så att utbyggnanden slutade nästan precis själva gatan ute, men vi ville ha EN hall, så självklart ät det skönt med en större hall. Ska bli roligt att se mera bilder.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder! Visst är det härligt med en rymlig hall där man faktiskt både kan röra sig och förvara kläder och skor!! Ska bli roligt att få se fler bilder på din fina hall!
  kram, Marita

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.