Sidor

torsdag 29 juli 2010

Ny bricka

Hejsan!
När jag va på HemTgårn för några veckor sedan så fyndade jag denna bricka, benen till brickan har jag haft ett tag men nu med ny bricka så fick den vit färg och då passar dom bättre i vårt tvrum.
I dag regnar det här hos oss, extra tråkigt eftersom jag fyller år på lördag och ska ha grillfest ute, jag har fått låna ett partytält men jag hoppas hoppas att solen tittar fram så inte mina gäster blir blöta allt blir ju lättare om det är fint väder. Det blir kalas i två dagar, på fredag kommer släkten och på lördag kommer vännerna, så här blir det fest hela helgen men så är det när man fyller "tant". Jag är ledig några dagar nu så jag ska försöka ta det lite lugnt också. Min lilla syster och hennes D är på besök från Blekinge så vi måste nog åka runt och titta in lite mysiga butiker också.
Tack alla in underbara som skriver kommentarer till mig, jag ska så fort jag har tid över titta in hos er.
-
Ha det bra, kram Rebecca.

6 kommentarer:

 1. Men även om det regnar på din födelsedag så skiner säkert du som solen...:)..Ha en toppendag trots regn,kan vara mysigt de med..Kram/Annelie

  SvaraRadera
 2. Både brickan och underredet är verkligen jättefina! Här hos oss har de lovat regn hela helgen, så jag hoppas att det blir betydligt bättre hos dig... Grattis lite i förskott!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Vi hoppas väl på fint väder!
  Ses på lördag "tanten" :-)

  SvaraRadera
 4. fint.
  Ha en bra helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Grattis Becca.
  Lite för tidigt, men du har ju kalas i två dagar. Såg att det skulle bli mycket bättre väder imorgon så du har tur. Hoppas du får en härlig födelsedag.
  Brickan var supersnygg!
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Hej vännen sååå snyggt det blev med brickan, helt i min smak!! Må så gott och grattis! Kram från Maria

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.