Sidor

torsdag 1 juli 2010

Ny butik

Hejsan!
Det har öppnat en ny butik här i västvärmland, den ligger vi Croconilen och heter
Hjärtliga Rum.
När jag va där förra veckan köpte jag denna "krok", här midsommarpyntad, jag har den i köket över bänken.
Tack för alla åsikter om lamporna i mitt förra inlägg, alla lamporna är jätte snygga men jag tror att gillar den första bäst, det finns en lite mindre hos Alvashus, jag tror att jag skulle vilja ha den men min man tycker att den lampan vi har passar till bordet, så jag måste börja övertala honom *ler*.
Igår regnade det nästan hela dagen men idag har vi fint väder igen, härligt! Idag jobbar jag eftermiddagen så då hinner jag vara ute och njuta på förmiddagen.
-
Ha en bra dag, kram Rebecca.

3 kommentarer:

 1. Hej hopp, här har vi också strålande sol idag, och jag är ledig. Ska rensa ogräs, mindre kul! Bra att du tipsar om butiker, den ska jag leta upp i sommar. Jättefin ställning du köpte.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hej syster!
  Vi hade en underbar midsommar och vad skönt att höra att ni hade det lika bra. Nu börjar det dra ihop sig tills vi kommer :) Och då passar det ju toppen att det öppnat en ny affär också :)
  Nej, jag har inte fått mailet, jag har kollat och kollat, men jag har inte fått något, men testa att skicka det igen ska jag sätta mig så fort jag hinner.
  Massa kram

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha många bra butiker däruppe! Väldigt söt "krokhängare" eller vad man ska kalla den :) Kul när man kan variera pyntet på den.

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.