Sidor

måndag 20 december 2010

Skåpet
Hejsan!
I dag är det bara fyra dagar kvar till julafton och jag ska jobba tre av dom, men vi är nästan klara med allt vi tänkt oss hinna med innan jul, det vi har kvar är att hitta en bra julklapp till A men vad köper man till en 2åring som just fyllt år och som har en storebror som har en massa roliga saker?
Och så har vi kvar att klä granen och koka skinka men det gör vi dan före dan.
Skåpet jag visar i dag har M gjort av ett gammalt fönster som han byggt hyllor till, där förvarar vi lite glas och flaskor. Bredvid skåpet står en av våra högtalare, dom är egentligen svarta men jag tyckte inte riktigt om dom så nu har min duktiga mamma sytt överdrag till dom, så nu passar dom bättre in i vårt vita hem.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Tänk vad mycket fint man kan tillverka av gamla fönster! Har aldrig provat men nu blev jag inspirerad igen! Jag skulle nog vara mest skraj att det skulle slå sig, men man kanske använder nåt material som inte rör på sig?
  Ha en bra vecka!
  Barbro

  SvaraRadera
 2. Men vad smart att sätta på ett överdrag på högtalarna!! De är ju så himla trista att titta på!!
  Skåpet blev verkligen fint! Händig make!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Hej Rebecca.

  Jobbar också 3 av dessa fyra dagar och känner mej ganska klar.
  Fint skåp du har!!

  Hoppas veckan börjat bra, kram Camilla.

  SvaraRadera
 4. Köp en ny pulka och en pulkahjälm, så kan vi åka till valfjället och busa under jullovet ;-)
  Eller en stor plast-lastbil som han kan ha och leka med ute i snön. Lasta snö på släpet och köra runt med, det passar väl motortokiga A!

  God Jul

  SvaraRadera
 5. Vilket fint skåp. När jag visar D. kommer han bli jätteavundsjuk. Han har tjatat i evigheter om att han vill ha ett barskåp och drog t.o.m hem ett gammalt pottskåp som han tyckte skulle passa utmärkt till ett bakskåp, men stort och klumpigt som det var åkte det ut lika fort igen :) (gick inte hem hos frugan) Tänka sig om han kunde snickra lika fina skåp skulle det inte vara några problem ;)
  Hoppas allt är bra med er!
  Kram

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.