Sidor

tisdag 6 december 2011

AmaryllisHejsan!
Det har varit lite kaos här hemma i några dagar men nu börjar det bli bra igen. För ett tag sen bestämde vi oss för att installera en ny kamin och byta rum med sofforna och matsalsbordet, eftersom att man vill ju gärna sitta vid tvn och mysa på kvällen och det va i matsalsrummet det fanns möjlighet. Vi funderade på om vi verkligen skulle göra detta nu precis före jul men vi kom fram till att det är ju vid jul man vill sitta och mysa med en brasa i soffan, det gick ganska fort och nu är det bara tvn som ska flyttas men det måste M göra när det ljust ute och det är ju mörkt när han kommer hem på kvällen så det får bli på fredag när han är ledig.
När jag till advent köpte en amaryllis gick en knopp av, jag satte den i lite vatten och nu har den slagit ut och passar perfekt på brickan med adventsljusen på köksbordet. Tänk vad tiden går fort nu redan har andra advent varit så snart är det jul, härligt då ska jag försöka vara ledig så mycket som det går. 
Ha en bra dag, kram Rebecca.   

5 kommentarer:

 1. Hej!
  tydligen ska ju amaryllis hålla sig lika länge i vatten som när den är planterad med jord så den kommer nog vara fin länge.
  Du har rätt om ljusstaken, man får absolut vara försiktig, hela staken är ju i trä så den får man ju naturligtvis inte glömma bort, nästan den enda träljusstaken vi har faktiskt på grund av brandrisken, man kan inte vara nog försiktig.
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 2. I den soffan kommer jag må riktigt gott tror jag :) kram

  SvaraRadera
 3. Ja, det är klart att man ska sitta i soffan vid brasan och mysa, roligt att ni hunnit med allt (utom tv-n)!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Det gjorde ni rätt i, tänk så mysigt ni kommer ha nu framöver vintern. Inget går upp mot en brasa! Jättefint med amaryllisen i vas, och dom står sig fina så länge.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Åhhh så fint:)
  Låter jättemysigt!

  Ha en fin onsdag
  Kram Susanne

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.