Sidor

måndag 4 maj 2009


Har inte riktigt haft tid att fixa till det på Es rum, det har ju varit så fint väder så man vill ju bara vara ute. Men i dag har vi hängt upp lite tavlor i "kojan" och ställt in lite puffar och mjuk djur.
Så jag tog lite kort så jag kan visa er hur det blir, men det är inte lätt att plocka i ordning för fotografering med två barn... det blir saker överallt. Här ser ni den stolta rumsinnehavaren.
Det blev en hylla längs väggen den döljer lite vattenrör från badrummet, och just nu sitter alla mjukdjur där.
Dom fina puffarna och säckarna har min duktiga mamma sytt, tusen tack för dom =).

Hyllan har M platsbyggt in i väggen, bra att ställa lite leksaker i.

Hyllan och bord och stolar kommer från Ikea, dom är inköpta tidigare men passar in fortfarande, hyllan är jätte bra, i den får nästan alla leksaker plats.

E brukar sätta sig i det lilla fönstret och titta ut, han får precis plats där!
M byggde en ram som vi ställde en madrass på, så nu har han en riktigt stor säng, som han sover hela natten i =).

Ha det så bra, Kram Rebecca.

7 kommentarer:

 1. Jag tycker ni fått till det jättefint. Hos mina små stökfröknar ser det alltid ut som kaos!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Å vad fint han har fått det :) Och vad snabbt det har gått. Känns inte som om det var så länge sedan vi var där. / Emelie

  SvaraRadera
 3. Men så roligt att få se foton inifrån "koja-rummet" också!! Jag blev så förtjust att jag var tvungen att visa sambon också. Han gillade det med, han tyckte ni fått till ett stilrent men ändå barnmysigt rum! (hela rummet) Tänk att få vara barn och bo där! mys.

  Tack för dina fina ord i min blogg, vad rörd och glad jag blir att jag inspirerat dig att så! Att en nybörjare som mig kan få andra att bli sugna att peta frön i jorden är jättekul!

  Du får fota plantorna och lägga upp här allt eftersom det växer. Jag försådde också luktärt förra året, de är så fina tycker jag men verkade vilja ha mer sol än min lilla balkong kunde erbjuda tyvärr. Tomatplantor, mums! Hoppas ni får många tomater!

  Ha det så bra!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 4. Så fint han har fått det! Ett riktigt härligt rum :) Vad duktig din mamma är på att sy.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Så fint ni gjort! Sonen ser ut att trivas i sitt fina rum!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 6. Hej igen Rebecca!
  hihi ja apropå spegeln, jag får ge det lite tid så kanske sambon min också inser hur vacker spegeln vore i vitt ;)

  Vad kul att du sått mer! Basilika vill ha massa värme, ställ dem gärna i ett söderfönster. När de kommit upp så mycket att varje liten planta har ett par blad (2st) så tycker jag personligen att de växer bättre om man planterar om dem en och en. Då i näringsrik jord och en egen liten kruka/plastmugg till varje planta. Ett billigt tips är att köpa genomskinliga lite större plastmuggar (ölglas) och sticka ett hål i botten på dem med en sax och sedan ställa dem på en bricka eller dylikt. Sen kan du ju plantera ut dem tillsammans i zinkbaljan längre fram när de vuxit till sig. Är det hål i botten på den? Annars är ett gott tips att lägga lecakulor i botten :) så det inte kan bli för blött om rötterna.

  Vad kul, då kan du ge mig orkidéetips i gengäld! Jisses, en orkidée som blommar efter 10 år är bra betyg!! Är jag för snål som vattnar varannan vecka tro? De ska inte ha för mycket sol va?

  Idag har jag planterat om och stått i, men kommit fram till att jag har hundra småkrukor och bara 3-4 större krukor, så jag måste köpa fler stora krukor innan mina klätterväxter far upp i gardinstången! Jisses, de är galna, å så snurrar de ihop sig i varandra till ett evigt trassel nu när de står tätt intill varandra i fönstret...

  Hoppas du har en mysig onsdagskväll!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 7. PS: klart dina sådder kommer växa sig fina! :) Jag räknar med foton längre fram ;)

  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.