Sidor

måndag 18 maj 2009

I går va det en helt underbar dag solen visade sig hela dagen, men idag regnar det och det är jätte kallt.
På morgonen har vi varit i kyrkan på babyrytmik, det är en mamma där som ska gifta sig på lördag, så det blev mycket bröllops prat, jätte roligt! det är så synd att så få gifter sig, för det finns ju inget roligare att få gå på bröllop.

Nu ligger A ute och sover, E ser på film och jag sitter och myser med kaffe och kollar runt hos alla inspirerande bloggare, så vi har det ganska mysigt hemma denna mörka vår måndag.

I helgen har jag målat två ramar, tycker det blev bra så jag får nog fortsätta och måla mera =), har tänkt att byrån här på bilden ska få lite vit färg snart.

Ha det så bra, kram Rebecca.
5 kommentarer:

 1. Så vackra bilder och ramarna passade så bra ihop med glasklockan. Vackert.
  Ha en bra måndag!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder, och hyllan i badrummet var jättesnygg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Fint med ramarna och den vackra glasklockan! Härligt att få en liten lugn stund för sej själv med bloggandet. Men babyrytmiken minns jag var såå mysig!!
  Då får vi snart se en vit byrå:-)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Vilken söt glaskupa, men bor blomman där inuti? Är det riktiga blommor? Du har så mysig smak!
  Ja, det är väl för mysigt att gå på bröllop! En utav mina bästa vänner håller på och planerar sitt bröllop för fullt nu, de gifter sig nästa sommar och det blir en hel del bröllopsprat nu :) Man blir lite sugen!

  Tack snälla för kommentaren hos mig, jo det är allt tomat på G, men tyvärr inte hos mig ;) Jag fuskade och fotade mammas tomatplantor, som kommit längre än mina egna. Hon erbjöd mig dem för en månad sen men det var innan jag kom på att jag ville ha tomater.... tsss typiskt. Men jag får nog smaka en tomat av henne om jag är snäll!

  Ha en härlig vecka!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Här har det också varit kallt idag. Men ibland är det ju skönt att vara inne och dona lite också. Vad roligt att du målat lite. Nu blir det nog mycket som råkar ut för färgburken *ler*.

  Ha en bra vecka!

  Många kramar
  Karin

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.