Sidor

lördag 23 maj 2009

I går fick vi denna fina inbjudan i vår låda, det är en väninna till mig som ska gifta sig i sommar, det ska bli så kul att få gå på bröllop.
Jag visste inte att dom skulle bjuda till bröllop, men det passade ju himla bra när jag skrev i mitt senaste inlägg att jag ville bli bjuden på bröllop.

Bakade ananaspaj förut, tänkte att det blir ju gott till efterätt senare när vi ska grilla, den var jätte lätt att baka, hoppas bara att den smakar bra, om den gör det lägger jag ut receptet i morgon.
Ha en bra lördagkväll, kram Rebecca.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Ååh, annanaspaj är supergott. Smakar säkert mumma :-)!
  Här blev det pizza i allt målande i våglyckan och när man kom hem stupade man i soffan, heltrött. Är fortfarande förkyld så man blir lite seg. Somnade faktiskt en stund, sköönt.
  Tack för din kommentar hos mig! Ja, det lutar nog åt en vedspis istället för liten ho :-). Kommer lägga in ett nytt inlägg imorgon igen och visa lite vad som hänt under senaste tiden. Om du är nyfiken så är du varmt välkommen att kika in. Jag håller utkik efter gott recept på paj :-)!
  Känner igen det där med att hålla ordning på markplan och fixa mat etc (nu har vi inte några barn men hundarna behöver lite passning i alla fall, he he). Ibland känns det som man inte gör något i rustningen MEN det är som en kompis till mig sa häromdagen: Jimmy skulle inte orka eller kunna hålla på så mkt som han gör nu OM jag inte gjorde allt det där andra. Och det är ju sant när man tänker efter. Så var det säkert för er också. Även om vårt arbete inte syntes alla gånger så gör/gjorde vi minst lika mycket vi, inte sant :-)? Skönt för er att ni snart är klara, måste kännas underbart. Jag längtar verkligen till vi har kommit så långt att vi ska bygga ut ha ha ha :-)!
  Ha en bra lördag och söndag!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt att få gå på bröllop.
  Och den där pajen så väldigt god ut.
  Trevlig söndag!
  KRAM

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.