Sidor

tisdag 12 maj 2009

I dag blir det lite mer köks bilder!
I går kom andra tidningen från Leila i lådan, där visade hon ett kök (jag tror att det va hennes eget) och det va helt underbart, hon hade valt samma tapet som vi har, tycker att den tapeten är så mysig.Denna härliga tidningskorg fick jag för några år sedan, det är en man här omkring som gör dom i olika storlekar. Den står vid köksspisen full med massa tidningar kan inte få nog av inredningstidningar, jag har korgar lite överallt som jag förvarar tidningar i.Brickbordet ska snart bytas ut, jag har varit hos Maria på hemtgårn och beställt att sidebord som ska stå där istället. Väntar och länktar på att det ska komma.


Ha det så bra, kram Rebecca.

4 kommentarer:

 1. Jag fick också söta Leilas tidning igår. Har lite tidningsmani måste jag erkänna...
  O jag håller med, tapeten är jättefin!
  Vilket ljuvligt brickbord! Sidebordet är säkert också fint o ett sånt sött brickbord passar ju in lite överallt.
  Kramis Cilla

  SvaraRadera
 2. Njae, egentligen har jag inte så bra tips på andra typer av inredningsbutiker än dom som säljer den stil jag gillar för jag har nog alltid gillat den stilen. Men kanske Design Direkt.se eller Inreda.com, tror att dom iallafall har blandade stilar. Fast det kan vara mer åt det kitchiga hållet... Vi kanske måste omvända henne;-)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Va kul att du hittade in till mig och min tävling. Då fick jag ju chansen att titta runt på din blogg. Blev lite full i skratt när jag såg tapeten. Vi hade samma mönster men i ockra och ljusrött (ja, det var på 90-talet;)) i hallen. Min mamma har samma tapet som er. Den är verkligen mysig och klassisk. Vilket fint hem ni har. Kul hur ni har utnyttjat kattvindarna. Har liknande på torpet, men än så länge så har vi låtit dom förbli förrådsutrymmen. Tack för idén med fönsterramen på symaskinsbordet: Har hittat mängder med fönster(har lite dille på fönster just nu *hi hi*)och åtminstode ett av dem skall användas sådär! Lyckost dig som kan handla på HemT gårn! Såg ett reportage i Vackre hjem för ett år sedan från deras hus och blev helt grön av avund, det är ju helt otroligt vackert!
  Ha en fortsatt skön vecka och välkommen tillbaka!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Magnolian bör stå skyddad från blåst och går väl inte i alla zoner vad jag förstått,,,,
  Fint ni har det i köket!

  Ha det så gott!
  E-K/noll54

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.