Sidor

söndag 10 maj 2009

Igår va det Charlotta, det är årets dag här i vårt samhälle,det krönas en Charlotta och så annordnas det aktiviteter för både vuxna och barn. Våran grillkiosk är med och ordnar småstjärnorna, det är mycket att hålla koll på en sån dag men det är riktigt roligt att jobba, vi sätter många av våra när och kära i jobb, och dom är så gulliga och hjälper till =).

Här kommer lite bilder på köket, jag tror inte jag visat det förut.Det är ett kök från Ikea, vi ställde våra överskåp på bänkskivan, det blir som ett vitrinskåp som vi har belysning i.Tapeten heter Rut och kommer ifrån Sandbergs.


I dag regnar det här hos oss så nu kommer det att bli riktigt grönt ute,
Ha det så bra, kram Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Vilket vackert kök ni har! Och så mysigt att kunna titta ut genom fönstret när man diskar!
  Fint att göra vitrin av skåpen också.
  Du undrade över min form, det är ju en aladåbform som man gjorde dallriga aladåber i, men si det gör inte jag- det är bara ett ögongodis för mej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad kul att du var inne och kikade hos mig och lämnade en liten hälsning. Det blir jag glad över. Ert kök är jättefint. Vi ska också göra ett liknande vitrinskåp i vårt kök så småningom. Men de bilderna dröjer lite ;-)
  Ha en bra vecka!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 3. Så otroligt vackert kök ni har! Stort och fint. Måste nästan vara en fröjd att diska när man kan stå och kika ut under tiden ;)
  Ha det gött
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Märkligt. Ju mer du visar utav ditt hus desto med fascinerad blir jag utav hur skarpt jag gillar det. Jag är ganska petig när det gäller inredning (iaf när det gäller framtida drömhusinredning) och ni har sannerligen inrett i en smak som jag gillar!! Vilket underbart kök! återigen var jag tvungen att visa sambon bilderna hihi.

  Det måste vara mycket skönt att så där och laga mat och baka. Speciellt med ett fönster mitt i, det har jag sagt länge att jag skulle vilja ha i mitt framtida drömkök.

  Tack för omtanken! Det är eländigt när man åker på en sån där rejäl utmattande förkylning som man sällan gör, men det är bara att hålla ut. Hoppas det är bra med dig! kram Veronica

  SvaraRadera
 5. Hej! Kakelugnen hos oss satte vi in när vi byggde huset, hade så tur att en butik skulle byta ut sina utställningsugnar så vi kom hyfsat billigt undan. Jag älskar den o rekommenderar varmt att skaffa en!
  Ha det gott! Nu ska här sovas!
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.