Sidor

lördag 6 juni 2009

Grattis på dagen!

Jag vet faktiskt inte varför vi firar svenska flaggans dag, men passar på att ha det lite extra mysigt idag =).
Började dagen med att baka bullar, använde ett recept ur min nya bok.

E har fått köpa sig en studsmatta för sina sparade slantar, vi monterade den igår kväll och han har hoppat hela dagen, han har haft mycket sällskap där uppe och alla tycker att det är lika roligt, stora som små.



I kväll blir det fotboll här hos oss, så vi får heja på Sverige!
det är tur att jag har datorn ifall det blir långtråkigt, tycker inte att det är lika intressant som M.

Ha en bra lördagkväll, kram Rebecca.


8 kommentarer:

  1. Jag sitter egentligen aldrig vid tv:n! OS eller annat "viktigt" , inget kan ge mej ro att sitta i soffan o bara titta... möjligen om jag kan rigga upp ett målningsprojekt eller att jag sitter o broderar eller virkar. Minns inte när jag såg på tv sist. Jo! Engelska deckare kan få mej att sitta ner! Det gillar jag! Men dom är sällsynta!
    Studsmatta har vi också, såå perfekt! Kul och nyttigt i ett!
    Synd att man inte kan slinka in på en nybakad bulle;-)
    Ha det gott! Kram Cilla

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad fint med bullarna i tallrikshyllan. Och E ser ut att ha kul i sin nya fina stutsmatta! Så söt :-). Tack för dina gulliga kommentarer hos mig :-)! Här är det samma sak med fotbollen. Jimmy mer intresserad än jag och det verkar ju inte gå så bra direkt heller så jag skriver till dig istället ;-)... mycket roligare. Ha en fortsatt bra helg och hoppas att ni har bättre väder hos er än vi har här (regn). Må så gott!
    kram från mig
    /maria

    SvaraRadera
  3. Ser att du har boken, sommarens söta skulle tro det är många bra recept i den. Idag var det lite sämre hopp-väder, men skulle kunna tänka mig att han redan är igång.
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Men gud så gott det ser ut med bullar! Vad kul med en studsmatta, för hela familjen ;)
    Åh men det är kallt här i Småland med :( Det var väldigt vackert och soligt ute igår, men kallt i luften och vinden, kändes som höst.
    Trist, liiite mer värme kan vi väl få nu när det är juni och allt?
    Ha det toppen!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  5. Åh, studsmatta. Det som är så kul. Jag ser framemot att komma upp och hoppa med er, vi får hoppas att det blir snart! ha det så bra och hälsa! Kram Emelie

    SvaraRadera
  6. Hej igen ;-)! Hoppas att ni har det bra. Här är det mulet och regnar emellanåt. Men då får man ju sitta inne med gott samvete framför datorn, hi hi. Vad kul att du tycker det är skoj att följa vår "kamp". Jättekul! Vi köpte huset i mars förra året och hoppades att vi skulle kunna vara inne i huset efter sommaren (denna sommar). Jimmy är stenhård på att allt ska vara klart innan vi flyttar in. Det kommer vi/han dock att få rucka lite på då det är ganska dyrt med dubbla boenden. Men vad snabbt ni måste ha jobbat med ert hus. Berätta hur ni gör? Kan ni kanske trolla ;-)?! I såna fall kan ni väl skicka över trollspöt hitåt lite också ;-). Var det inte jobbigt att bo i det samtidigt som ni höll på? Och med en liten knatte också. Jag är full av beundran för det hade jag nog inte klarat. Gör ni det mesta själva eller har ni haft lite hjälp också? Har ni kanske en bild på hur det såg ut innan, alltså när ni köpte det? Det vore kul att se ert arbete också... Nu blev det tusen frågor men är man nyfiken så är man ;-). Nu ska jag passa på att gå ut med vovvarna innan det börjar att regna igen. Må så gott! Vi hörs snart igen... Och du, du får skriva hur långa hälsningar du vill. Mitt blev ju också väldigt kort ;-)
    kram från mig
    /maria

    SvaraRadera
  7. Hej, vad gott det ser ut med bullarna på din hylla. Synd att du bor så långt bort annars hade du nog fått bjussa på nåra till kaffet ;)
    Vi firade inte nationaldagen här något vidare. Har inte lärt mig det än ;)
    Ha en gôrbra start på veckan
    Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Hej! Jag kan lova er, bullarna var super goda!
    Man behövde ju oxå lite extra i magen när man skulle upp på studsmattan. Men kul var det i alla fall! Hälsa E och A att fastera snart kommer gosar igen;) Kram

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.