Sidor

måndag 22 juni 2009

Hoppas att ni alla har haft en bra midsommar!
Min midsommar har varit lugn och skön, det blev massa god mat, jordgubbstårta och dans (bara runt stången) med släkt och vänner.
Vi har haft besök av min pappa och min syster så helgen har gått så fort, nu har dom åkt vidare upp till norrland och ska hälsa på farmor.

Dom här söta pallarna fick mina barn av sin moster och morfar när dom kom, dom kommer från en butik i Karlskrona som min syster har jobbat i, dom har skrivit barnens namn på dom, gulligt.




I dag har vi kanon väder, äntligen! hoppas att det stannar hela sommaren det känns som att det har regnat för hela sommaren nu, ha det så bra,
Kram Rebecca


6 kommentarer:

  1. Så söta pallar, gulligt med eget namn på. Och det är säkert sol och varmt i 3 veckor, för jag jobbar.. men det är skönt och jobba ett tag till. Ha en bra vecko-start
    Kramen AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Åh vilka jättefina barnpallar de skulle mina barn gilla! ha det så bra kram Maria

    SvaraRadera
  3. Ja sååå underbart med sol o värme!!!

    Så gulligt av dem att ha med sååå söta pallar!! Barnens kusin har stolar o bord i samma som de pallarna...det är ju såå sött!!!

    Ha en härlig vecka!!!
    ~♥ Kramar Millan ♥~

    SvaraRadera
  4. Vilka söta pallar, gulliga de var. Roligt med namn oxå.. och så slipper de bråka om vems som är vems som mina gjorde, vilket slutade med att jag fick skriva namn på dem, men de var visserligen några år äldre än dina då.
    Ha en underbart härlig dag i solen
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hej! Tack för din hälsning :-)! Hoppas att ni har haft en bra midsommar. Pallarna är jättefina och vad gulligt att få namn skrivet på också. Här längtar man efter en ny dator som dock inte är beställd än men den som väntar på något gott... Har lånat en antik av pappa så länge som TAR TID att skriva på ;-)... Men ett litet hej hinner jag nog få till i alla fall :-)!
    Må så gott
    kram från mig
    /Maria

    SvaraRadera
  6. Heeeeeej!
    Du vann hos mig!!
    Grattis! Maila din adress till mig så kommer det ett paket snart på posten!!!
    nettan215@spray.se
    Kram min vän!

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.