Sidor

fredag 19 mars 2010

Ny målad








Hejsan!
Den gamla skåpet stod i huset när vi köpte det, Ms mormor använde skåpet som linneskåp och nu är det glas, pynt och lite starka drycker i det. Jag har tänkt måla om det ända sen vi fick det men det har inte funnits varken tid eller plats för att måla det, så tillslut bestämde jag mig för att skick iväg det på målning till ett företag som gör sånt och igår kom det tillbaka tillsammans med vårt soffbord som också har blivit vitt.
Jag blev jätte nöjd och började genast drömma om att skick iväg mer möbler, matsalsbord med stolar skulle bli såå fint om det blev vitt, nu har jag alltid stor vit duk och stolsöverdrag för att dölja all furu. Jag skulle också vilja att vår gamla byrå i tvrummet blev vit men det tror jag att jag ska måla själv *ler*.
.
Ikväll kommer det några gamla och mammalediga arbetskompisar med familjer hem till oss och äter middag, det ska bli kul att ses igen.
.
Ha en mysig helg, kram Rebecca.




En före bild på skåpet, det syns inte så bra men jag hittade inget bättre kort,har nog inte fotat det så mycket, men ni ser ju färgen.


14 kommentarer:

  1. Det kan man kalla skillnad!! Så jättebra det blev, bra idé och lämna bort för målning. Nu har du en jättefin matsal, så vackert när allt är vitt. Tills du målar möbeln är det så fint med duken och överdragen. Ha nu en rolig kväll med era gäster.
    Goa kramen
    AnnaMaria
    Ps, idag har jag fotat min doftpåse, Tack igen.

    SvaraRadera
  2. Vilket vackert skåp och skillnade är enorm! :)
    Blev fint där i ert matrum.
    Ha en trevlig kväll med era gäster och må så gott
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Wow, vilket lyft för det fina skåpet!
    Jaa, har man börjat så brukar det i slutändan vara vitt på det mesta:) Men det går ju bra med så fina överdrag o duk tills vidare!
    Ha en trevlig kväll!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  4. Vilket jättefint skåp! Det blev en helt makalös skillnad på det när den fick komma i sin rätta kulör! Vad kostar det att lämna bort för målning? Har en del jag skulle kunna tänka mig att lämna iväg om det inte kostar en hel förmögenhet.
    kram, Marita

    SvaraRadera
  5. Hoppas att ni får det trevligt!
    Vad fint slåpet blev. Jag har dock lite svårt att måla om gamla möbler sådär ibland. Funderar på om det är rätt att göra det men detta blev superfint!

    SvaraRadera
  6. Åh vad fint skåpet blev. Vilken lyx att kunna skicka iväg möblerna så. Jag har ett vardagsrumsbord som jag skulle vilja få ommålat, men har varken tid eller plats för att göra det, så det kan ju vara ett alternativ kanske :) Var det dyrt?
    Blir det Tacos och Let´s Dance ikväll?
    Ha det så bra, Massa kramar

    SvaraRadera
  7. Tänk va lite färg kan göra. Massa fint.

    TYcker det är kanon fint med fuken och stolsöverdragen. men sen kankse man vill variera sig lite, då kankse det har varit bra med ett vitt bord under... jätte fint hem har du iaf.

    Fröken M

    SvaraRadera
  8. Ja, men visst är det roligt att kunna unna sig lite nytt och speciellt i härliga vårfärger. Det får ju en att verkligen längta efter lite sol och värme.
    Men det var det ju värt, det hade ju blivit mycket dyrare om du skulle köpa nytt soffbord och så ju. Det gör ju verkligen att man blir inspirerad att börja måla här hemma.
    jag tänkte bara på de är det något speciellt du önskar dig när du fyller år? Det är ju alltid bra att vara ute i god tid :)
    Ha en trevlig helg.
    Massa kramar.

    SvaraRadera
  9. Hej min vän och sååå jättefin skänken blev, vilken förvandling!! Må så gott kram Maria

    SvaraRadera
  10. Hej Rebecca! Sååå fint det blev i vitt! Vilken förvandling och så smart att lämna in för målning!
    Tycker att ert hem ser fantastiskt fint ut. Vilket kök och vilket badkar! Wow! Hoppas att du har en riktigt mysig helg! Många kramar Emma

    SvaraRadera
  11. Hej! Skåpet blev supersnyggt i vitt. Går du dit och tittar ofta nu eller ;-)? Bordet ser härligt inbjudande ut att sätta sig vid. TACK för den fina skylten! Har fått den i lådan nu. Fungerar även som doftskylt då den luktar otroligt gott (kanske legat tillsammans med doftpåsarna?). Bild kommer senare på bloggen såklart. Än så länge är det mkt att göra även om vi har flyttat MEN det är underbart att ha släppt det andra huset. Jag vill bara vara hemma nu och längtar hem var dag att få greja med än det en, än det andra. Hoppas att du har det jättebra och att ni haft trevligt med kompisarna. Kikar snart in igen :-)!
    KRAM från mig
    /maria

    SvaraRadera
  12. jätte fint skåp.
    kram
    hanna

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Skåpet blev verkligen fint. Tack för min vinst som jag nu placerat ut.
    Kram/Helen

    SvaraRadera
  14. Hej Rebecca!

    Tänk vad lite vit färg kan göra, skåpet blev jättefint!

    Kram
    Åsa

    SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.