Sidor

onsdag 12 januari 2011

Lite nyttigareHejsan!
Nu efter nyår så har jag bestämt mig för att leva mitt liv lite nyttigare, jag försöker att äta GI mat, inget bröd, ingen pasta och ris eller potatis och framförallt inga sötsaker. Hittills har jag klarat mig ganska bra jag äter mycket frukt och grönsaker, nötter och olika frön. Jag hoppas förstås på att det ska visa lite minus på vågen, men då gäller det att vara duktig och röra på sig också *ler*.
Nu när alla julblommor och små granar är ute så har det blivit så tomt så jag har tagit fram lite i plast bara för att fylla tomrummet tills jag har investerat i mer vårblommor. 
Ha en bra dag, kram Rebecca.

8 kommentarer:

 1. Lycka till med det nya livet! Fina bilder du visar!!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Lycka till! Blir så imponerad. Själv älskar jag bröd och skulle ha jättesvårt att vara utan. Intalar mig att hembakt surdegsbröd måste va ett bra alternativ ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Åh härligt, hoppas det går bra, själv hade jag också de tankarna men har precis "råkat" äta "några" chips ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gomorron
  Hade du inte skrivit att dom var konstgjorde skulle jag trott du hittat så fina blommor. Jag försöker precis som du äta bättre, har blivit alldeles för mycket av det goda under jul. Nu måste vi i form!
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Lycka till,vännen..:) För några år sen behövde jag gå ner i vikt och körde GI jag gick ner 8 kg på 2 mån utan att motionera,käkade så i tre år sen så balla jag ur när jag träffade älsklingen,men äter fortfarande inge pasta och ris..Ha en riktigt härlig dag nu..Kram/Annelie

  SvaraRadera
 6. I just found your blog by way of AnnaMaria at The Red Monogram! I am your newest follower and will be visiting often! Good luck on your new lifestyle, when you eat well you feel so much better! Would love for you to visit me at walnutandvine.blogspot.com.
  Rebecca

  SvaraRadera
 7. Det låter som att du bestämt dig och då kommer du med all säkerhet lyckas också! Vilken fin blogg du har :) Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Jag har också funderat på GI men inte kommit igång än. Men snart så!

  Visst är det bra att det finns fuskblommor att ta till ibland. Jättefina!

  Trevlig kväll!
  Agneta

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.