Sidor

tisdag 18 januari 2011

Tema:Mattor


Hejsan!
Veckans tema hos InspirationsFabriken är Mattor, vi har inte så mycket mattor här hemma och dom vi har har vi haft länge. Jag tycker att det är svårt att hitta snygga mattor, jag faller ofta för dom vita men med små barn i huset så skulle jag få hålla på att tvätta dom hela tiden och det vill jag inte. Mattan i hallen har min mamma vävt, vi fick den och en i större modell redan när jag och M flyttade till lägenhet för över 10 år sen och jag tycker att den är lika snygg än. Mattan under soffbordet är mjuk och skön att sätta fötterna på, jag gillar den, bara man inte tänker på allt damm som nog finns i den och som nästan är omöjligt att piska bort, den mattan är ju kanon snygg i vitt men som sagt det får kanske bli när barnen blivit större. 
I dag är jag hemma är inte så pigg, det är mina visdomständer som spökar igen, jag är uppsvälld, det värker och så har jag ont i huvudet, hoppas att det går över snart, men jag tror nog att tänderna måste bort, Aj aj det gör nog super ont. Det är en konstig känsla att vara hemma själv, inga barn som springer runt och det blir tomt, så nu ska jag vila mig ett tag och sen åka och hämta hem mina små hjärtan.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

6 kommentarer:

 1. Fina bilder o mattor!
  Här finna knappt en enda matta...!

  Aj o usch för visdomständer, tack o lov har jag bara fått ½ , den stannade liksom av..

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. aj aj aj, hu för värk i munnen!! Hoppas det fixar sig....
  Mattor...så svårt att hitta det man vill ha, men så svårt att vara utan...hm....nästan som med män??!hahaha!!!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 3. Vilsamma blå ränder i hallen... å matchande små gummistövlar därtill. Fint!
  mvh helena

  SvaraRadera
 4. Här finns knappt några mattor alls. Vi har ju värmegolv i hela husplattan så det behövs liksom inte. Bara några vackra gamla trasmattor...
  Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket!
  Åh, nej men det behövs verkligen inte.

  Ja, jag visade D. ert barskåp och han blev väldigt avis. Smart att använda ett gammalt fönster. M. Kanske kan skicka ritningen så kan D. snickra sitt eget ;)
  Jag hade egentligen viljat ha ett gammalt vitrinskåp eller linneskåp i vardagsrummet, men änsålänge får det inte plats.

  Usch då vilken otur med visbomständerna. Hoppas det blir bättre snart och att du får ta bort dem så du slipper eländet.

  Hoppas allt är bra med er.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh fy, dessa visdomständer borde avskaffas! Jag har också precis fått problem med en av dem, för första gången. Jag har haft så ont sedan igår och när jag kikade i spegeln idag så ser jag att den håller på att växa upp utanför, nedanför raden med resten av tänder!? Där finns det ju ingen plats för den? Liksom utanför käken? Hjälp, ska de dra ut den får de allt söva mig..... Hoppas att dina lugnar sig!

  Tack för din kommentar om vårt nya sovrum, hihi ja det är nog så. Är mamma nöjd så är bebis nöjd ;) Idag har jag ställt in alla ouppackade kartonger i gästrummet för att slippa se dem.... man kan ju låtsas ha lite ordning! Är så hemskt dunderförkyld att jag inte orkar ens se på en kartong, usch.

  Vad mysig hallmattan var som din mamma har vävt och åååh vilka söta stövlar där bakom! Du visar alltid så härliga bilder, fin känsla.

  Ha det toppen!
  Kram Veronica

  SvaraRadera

Tack, för att du lämnar en kommentar, du gör mig så glad! Kram Rebecca.